Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANI PLANUJACA

Planuje isc na studia

Polecane posty

Gość PANI PLANUJACA

Witam wszystkich, W kraju nie mieszkam juz dobre 12 lat :( i bardzo chcialabym do Polski wrocic. Tak wiem ze wielu z was bedzie mi to odradzac- ale zle sie czuje w UK nie lubie tego kraju i moim marzeniem jest wrocic do Polski. Mam 21 lat i planuje isc na studia, ale tu sie problem zaczyna. Chcialabym studiowac cos so przyda mi sie w Polsce. Znam jezyk Angielski biegle, ucze sie wloskiego - ale w jakiej branzy sie najlepiej pracuje ? jaka branza jest najlepiej platna - chce odrazu zaznaczyc sie tlumacz odpada. Z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi ( PS. przepraszam za bledy)

Gość PANI PLANUJACA
w college'u ukonczylam A level business, accountance, administration and finance ( biznes, ksiegowsc, administracja i finanse) ale jakie studia nie chce wrzucic pieniedzy w bloto.

Gość PANI PLANUJACA
Wiem ze musze podszkolic swoj jezyk Polski, czytam duzo polskich ksiazek ktore pomagaja mi z pisownia.

Gość PANI PLANUJACA
i dokonuję analizy, pomiary na kafeterii

Gość PANI PLANUJACA
PANI PLANUJACA Czy w Polsce oplaca studiować się filologie czechoslowacka? 08.10.13 [zgłoś do usunięcia] PANI PLANUJACA i dokonuję analizy, pomiary na kafeterii x x Po co te durne podszywy? chce rady- nie rozumiem po co komentowac jak sie ma sie nic madrego do powiedzenia

Gość PANI PLANUJACA
to chyba te studia na nic się zdały, skoro nawet nie potrafisz sama dokonać wyboru co studiować. :O

Gość PANI PLANUJACA
Jestescie powaleni-- ja juz mam narzeczonego i nie szukam pracy jako d****a- widac same nic nie macie ciekawego do zaoferowania jezeli nawet nie potraficie doradzic... to czego sie uczylam tutaj w kraju nie ma nic co do moich decyzji - studia to juz cos i sa drogie a ja nie chce wrzucac kasy w bloto ... widac na tym forum bez kitu same mamuski na l4 itp. nara

Gość gość
no ale co?? my ci mamy kierunek studiów wybrać??? :) jesli tak to ja ci wybieram medycyne:D

Gość gość
polecam kulturoznawstwo albo politologię, bardzo dobre studia, mam pracę i zarabiam 6 tys. :)

Gość PANI PLANUJACA
Kochani, a co myślicie o założeniu własnej firmy, chciałabym karmić ludzi, sprzedawać np. hod dogi. Czy opłaca się taki biznes?

Gość autorka tematu PANI PLANUJACA
Nie nie prosze abyscie mi wybrali kierunek na studia - nawet nie potraficie czytac ze zrozumieniem. Nie odpowiadacie na moje pytania ktore zadalam! Pytam sie jaka praca jest najlepiej platna w Polsce.. jaka branza ? a wtedy to ja sobie sama wybiore studia !

PANI PLANUJACA Kochani, a co myślicie o założeniu własnej firmy, chciałabym karmić ludzi, sprzedawać np. hod dogi. Czy opłaca się taki biznes? X X X JAK JUZ PODSZYWIE TO SIE PISZE HOT DOGI A NIE HOD DOGI XD

gość polecam kulturoznawstwo albo politologię, bardzo dobre studia, mam pracę i zarabiam 6 tys. X Dziekuje za Twoja odpowiedz :) jedyna normalana osoba

Gość gość
haha facepalm :O

up up ... czy ktos normalny i inteligentny sie moze wypowiedziec ?

Gość ingagagag
ja polecam zarządzanie albo ekonomie. kierunki dosyc uniwersalne do pracy w biznesie i otwierające horyzonty. ja konczylam zarzadzanie w warszawskiej wyzszej szkole ekonomicznej. prace znalazlam bez problemu :) pracuje w korporacji w dziale marketingu i pr. fajna praca i dobrze platna :) pozdrawiam