Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paulina Młynarska ma podstawowe wykształcenie i pracuje jako dziennikarka

Polecane posty

Gość gość
a tyle młodych marnuje czas w szkołach nie wiedzą że papierek nie daje dobrze płatnej pracy..:-)

Gość gość
No ale ona ma jednak wtyki :D nie możecie się równać.

Gość gość
chylińska też ma chyba tylko podstawowe

Gość a skad Wy bierzecie te dane
z Pudelka lub jemu podobnych "opiniotworczych" zrodel? :o

prosze, podajcie mi zrodlo

Gość gość
wystarczy w google wstukać "paulina młynarska wykształcenie"

Gość gość
Chylińska i Górniak też niewiele ma

Gość gość
Nie wiem jakie ma wykształcenie, ale dziennikarką jest dobrą. Co mi z wykształcenia jakiś dziewczątek, jak nie mają pojęcia o dziennikarstwie?

czyli jak ja wypisze tutaj, ze ktoras z Was nawet gimnazjum nie skonczyla i w google to wyskoczy, to automatycznie stanie sie to prawda? :P

Gość gość
no i co z tego? myślicie, że jak rodzice kupią wam dyplom to zaraz się propozycje świetnie płatnej pracy posypią??????????????????

wiem, ze jako mloda dziewczyna wyjechala do Paryza (albo i dalej..?), pracowala w modelingu. Wtedy nie bylo jeszcze pisemek bulwarowych w Polsce (przelom lat 80, poczatek 90-tych) i nikt sie tu o tym nie rozpisywal. Mozliwe, ze tam zdobyla doswiadczenie, ale tu zawalila mature. Albo, kto wie, zrobila ja za granica..? Watpie zeby osoba o takiej pozycji pozwolila sobie pozostac przy swiadectwie ukonczenia szkoly podstawowej. Ma jednak gleboko gdzies co wypisuja o niej Fakt czy inne g...gazetki i nie informuje o tym. A te, zapewne, pozostaja przy wiedzy z lat 90-tych. Z reszta, to bardzo inteligentna babka, kawal zolzy, ale lubie jej programy (i Welamnowej). Doprawdy, brakow w wyksztalceniu nie widac, wrecz przeciwnie!

Gość gość
Chylinska i Górniak może nie mają wykształcenia,ale potrafią śpiewać.

Gość gość
Dnia 8.10.2013 o 14:36, Gość gość napisał:

a tyle młodych marnuje czas w szkołach nie wiedzą że papierek nie daje dobrze płatnej pracy..:-)

wystarczy dupy dać komu trzeba 😛

Młynara mnie irytuje, jej "feminizm" nie ma nic wspólnego z feminizmem, to raczej "nienawidzę chłopów bo wszyscy świnie, ale bolec musi być, bo ocìpieję". Walczy baba o coś, o czym nie ma zielonego pojęcia, czterech mężów nie pomoże jej w tym.

Nawet na ślubie córki nie była, bo wolała na egzotyczne wakacje jechać. Co prawda ślub lesbijski i raczej nie ma poparcia w polskim prawie, ale skoro tak wspiera jedyną córkę, to dlaczego nie była z nią w tym dniu? Zresztą, to już jej córka mądrzejsza, bo przynajmniej studia ma, a do telewizji się nie pcha.

Gość gość
Dnia 8.10.2013 o 15:06, Gość gość napisał:

Chylińska i Górniak też niewiele ma

też obie bez matury, i jeszcze Kayah.

Gość gość

A Maleńczuk nie tylko matury nie ma, ale i zawodu wyuczył się dopiero w pierdlu. 

Gość gość

Z drugiej strony, lepsza taka Paulinka niż niejaka Monisia Richardson czy tam Zamachowska, bo ta to już męża po całości publicznie ośmieszyła. A ponoć wykształcona lepiej od Pauliny.

Gość układy
Dnia 8.10.2013 o 14:25, Gość gość napisał:

szok...

bo tak to jest jak pochodzi z odpowiedniej rodziny wiec podczepili ją pod media na innego bez wykształcenia nie dopuszczono by do zaistnienia

Gość gość

Jak się ma uzdolnienia w jakimś kierunku to niepotrzebny jest papierek. Widać że leczycie kompleksy.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

też obie bez matury, i jeszcze Kayah.

Po co im matura? Dzieci tym nie wykarmią, nauka jest dla tych co z niej mają profity, one śpiewają i nie muszą znać się na macierzach czy modelu ekonometrycznym. Po co ten nacisk na wykształcenie dla każdego? Wielu tak marnuje kilka lat życia. Mój mąż miał pomysł na biznes z kolegą, matka kazała mu zdać maturę i usiłowała zmusić do studiowania. Efekt taki, że kolega jest potentatem w tej działalności, ma największą w Polsce firmę w tej branży i obroty rzędu 15000 dziennie (kosztów nie znam), jest cholernie bogaty, mój mąż robi w tej branży i jest pchełką, bo się namnozylo firm z tej branży. Szkoła zmarnowała mu życie, a raczej nawiedzona matka. 

Gość Gość

Nazwisko i po sprawie. A po co kayah matura z takim talentem?