Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachliwa26666666666

Czy boicie sie byc sami w domu

Polecane posty

Mieszkajac w mieszkaniu nigdy sie nie balam, choc oczywiscie zawsze zamykalam drzwi wyjsciowe na dwa zamki.. Teraz mieszkam w domu jednorodzinnym, co prawda jednopoziomowym ale duzym (dlugim), wiele pokoi, pomieszczen, lazienek, trzy wyjscia łącznie z tym przez ogródek.. No i nagle boję się zostawać sama w domu, czy to środek dnia czy noc............ Zaświecam światła a i tak nadsłuch**e i wyobrażam sobie potworne rzeczy, włamania itd

Gość gość
jak sie boisz byc sama w domu to nos palke teleskopowa przy sobie, podziala na zywego ale na umarlaka to juz nie wiem

Gość gość
ja sie troszke boje, ale nie w dzien na szczescie

mieszkam dopiero od 2 tyg z tego dopiero dzis pierwszy raz jestem sama zupelnie

mieszkam dopiero od 2 tyg z tego dopiero dzis pierwszy raz jestem sama zupelnie

W dzień nie, natomiast w nocy, tak. Bardziej niż złodziei boję się... duchów dlatego horrory z duchami dłuuuuugo pamiętam, reszta mnie bawi. Kiedy już jestem sama wieczorem to zapalam wszędzie światło. Na noc zostawiam włączoną lampkę nocną, którą wyłączam nad ranem.

Gość gość
uwielbiam być sama w domu, niestety rzadko się to zdarza, o mieszkam z rodziną, ale oni są dla mnie obcy, czuje się z nimi nieswojo, wolę być sama nie tylko w domu, ale też nie lubię towarzystwa innych ludzi chciałabym zamieszkać na pustelni:(