Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1245

czy jest to opłacalne zajęcie

Polecane posty

Gość ania1245

Obecnie od dwóch tygodni jestem bez pracy, wiem że ciezko bede miala ją znaleźć dlatego pomyślałam o oriflame. Mogłabym spróbować zostac konsultantka w tej firmie i zaczac sprzedawac kosmetyki na alegro. Problem w tym ze nie mam konta na alegro a pozyskanie nowych klientow bez zadnych komentarzy przede wszystkim pozytywnych byloby trudne bo przeciez duzo ludzi tam wlasnie sprzedaje kosmetyki. Nie wiem czy jest to wogole oplacalne zajecie, bo napewno musialabym w to jakos zainwestowac a co jezeli mi nie zejdzie? Jestem bezrobotna wiec takie ryzyko to dla mnie niestety problem. Moze ktos z was probowal w ten sposob sobie zarobic? czy jest to w jakims sensie oplacalne? ile mniej wiecej mozna na tym zarobic? Czy musialabym podpisywac jakas umowe z oriflame ze bede sprzedawala ich kosmetyki wlasnie na alegro? Prosze o porady i opinie na ten temat

Gość ania1245
Jest tu ktos jeszcze?:P

Gość ania1245
Bardzo zależaloby mi na waszych wypowiedziach. Napewno jest tu ktos kto wie cokolwiek na ten temat

Gość jesteś zwyciężcą
MonaVie jest lepszym pomysłem, soki schodzą jak ciepłe bułeczki! :classic_cool:

Gość gość
O ile wiem, to raczej oriflame zabrania handlowania swoim towarem na allegro, ale musiałabyś się dokładniej podowiadywać. Mozesz kupić od kogoś konto na allegro, już z komentarzami, ale to tez niezbyt legalne ;) W każdym razie powodzenia.

Gość ania124
wydaje mi się że można bo widzę na alegro że są kosmetyki oriflame, sama nawet kupowałam kilka razy. To narazie tylko takie plany, rozważam taka opcje ale nic pewnego że się tego podejmę. Ale chciałam się coś nie coś dowiedzieć. Fajnie by było też się zapisać do oriflame chociażby po to żeby mieć tańsze kosmetyki dla siebie. Tylko nie wiem za bardzo też jak to wygląda, ja sobie zamawiam jakoś przez internet i oni mi przysyłają katalogi i kosmetyki czy poprostu muszę tam chodzic?