Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki rozmiar kombinezonu

Polecane posty

Gość gość

mam 3 tyg syna , chce zakupic kombinezon na zime przez interent bo u nas w miescie nigdzienie moge spotkac, tylko nie wiem jaki rozmiar kupic aby starczylo na cala zime , zebym w marcu nie musiala kupowac nastepnego na miesiac czasu. syn ur sie 14 wrzesnia wiec na chwile obecna ma nie caly miesiac, ur 57cm,3200kg

Gość gość
Zależy jak szybko będzie ci rosło dziecko. Nie ma reguły. Mój syn jak się urodził miał 56 cm a jak miał 5 miesięcy to miał już 70cm. Jest długi, 75centyl to chyba był. Ale twój może być w np 25centylu i będzie się topil całą zimę w za dużym kombinezonie. Ja na ziemię miałam dla dziecka 2 kombinezony.

Gość gość
Też uważam że 68powinno być ok ale dużo zależy od tego jak szybko będzie rosło Ci dziecko.

Gość gość
ja urodziłam na koniec sierpnia, 60 cm, na zime miał kombinezon 74 ale w koncówce stycznia musiałam kupić następny bo już się nie mieścił

Gość gość
Zależy też jaka zima będzie,tzn. czy długa. Bo już od marca może być tak ciepło, że kombinezon będzie zbędny, ale co jak do maja będzie mróz. U mnie w regionie zeszła zima niemal do maja trwała.

Gość gość
raczej jednym nie oblecisz, bo dużo za duży też nie może być...jeszcze z tymi rozmiarami, my startowaliśmy od grudnia w rozmiarze 62 cm, od lutego chodził w 68 cm, bo ten pierwszy był jakiś wąski, dziecko urodzone na poczatku pazdziernika.

Gość gość
ja mam termin na 07.11 zakupiłam kombinezon rozm,. 68 mam nadzieje, ze zakup trafiony:P