Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrzz

Do kobiet 30 plus

Polecane posty

Gość mistrzz

Witam wszystkie panie. Jestem młodym wysportowanym chłopakiem z Warszawy. Kulturalny i dobrze wychowany, jednak trochę nieśmiały. Piszę na tym forum, ponieważ wiem, że odwiedza je spora liczba kobiet. Od pewnego czasu pociągają mnie kobiety starsze ode mnie, bacznie się im przyglądam i próbuję poznawać, jednak nie daje to żadnych efektów. Stąd też moje pytanie, czy nie fantazjowałyście o młodszym facecie? Czy nie pociąga Was myśl, że to Wy jesteście tymi doświadczonymi ? Ja wiem, że jest stereotyp, że młody, to głupi i krótkodystansowiec, ale wydaje mi się, że to, że jestem niedoświadczony, nie oznacza, że nie mam zapału. Mam zapał i to wielki, chcę się skupić na daniu przyjemności kobiecie, a nie tylko na zaspokojeniu swoich potrzeb. Z drugiej strony wiem, że są kobiety, którym sprawia przyjemność obcowanie z młodszym i poniekąd mniej doświadczonym partnerem. Jeśli jest jakaś pani, która chciałaby o tym popisać, proszę o kontakt niedoswiadczony02@wp.pl . Nie wykluczam spotkania, jednak zaznaczam, że nie interesują mnie jednorazowe przygody. Nie jestem turbo podrywaczem, który "zalicza" wszystko co się rusza. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
wejdz na zaadoptujfaceta.pl

Niedoswiadczony mamy tu spólke z jedna taka NN ,pisal sie jeszcze Gosciu ale gdzies przepadł. Szukamy chetnych , młodych i z Duzym poczuciem humoru . Zarobki dzielimy sprawiedliwie , oczywiscie z uwzgledniem kosztow i inflacji . Piszesz sie ?

Gość mistrzz
poczucie humoru faktycznie masz duże ...

Gość łaciate 2percent
Gość nie przepadł ;) Jest żyje i liczy na udział w zyskach :D

Mam zapał i to wielki, chcę się skupić na daniu przyjemności kobiecie, a nie tylko na zaspokojeniu swoich potrzeb. x altruista zyleta :classic_cool: bierzemy, nawet siłą :D :D :D

trudno. świat nie kończy się na nim żyleta. wiele biznesów jeszcze przed nami :classic_cool: musimy popracować jednak nad skutecznością. ona zdecydowanie u nas leży albo osobniki mało konkretne nam sie trafiają. sama nie wiem...jakieś szkolenie z psychologii biznesu by się przydało :classic_cool:

Gość Najszybszy w mieście
ale macie szczęście własnie skończyłem kurs psychologi biznesu

nie wiem czy mam tyle sił aby ganiać za nim na ogólny żyleta. spójrz na tytuł topiku 😭 liczę że zmądrzeje i sam do nas wróci. Autorze, apeluje do jego rozsądku. wróć. krzywda Ci się nie stanie. obiecuje Ci to :)

na początek zrób mi kawy

k***a prezentować się ładnie nie umiem :( znów odpadłem na początku:(

W pracach charytatywnych to nie jestem zbyt dobry :(. A umiem bardzo dużo, w zasadzie to prawie wszystko. Wszystko zależy od motywacji finansowej :O

Zyleta słucham zatem propozycji