Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY FISTING W CIĄŻY JEST BEZPIECZNY

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam fisting, ale jestem w 7 tygodniu ciąży i trochę się obawiam, czy mąż podczas wkładania pięści do mojej pochwy nie zrobi krzywdy dziecku :(. Są tu fistingowe mamusie? Czy taka forma pieszczot jest dla ciąży bezpieczna?

Gość gość
Nie Ci w doopę wsadza.

Gość gość
co tam piesc wloz arbuza

Gość gość
Lecz się idiotko

Gość gość
nie, arbuz jest zdecydowanie za duży, ale fisting bardzo przyjemny jest dla mnie. na kafe same pruderyjne cnotki :/ idźcie na "przytulanko"

Gość gość
ja bym sie powstrzymała przy takich zabawach:)

Gość gość
idiotki pytanie było do lubiących nie do kretynek które dają mężowi raz w miesiącu po bożemu :o

Gość gość
Po porodzie będzie mógł wsadzić dwie i klaskać:D

Gość gość
są tu w ogóle kobiety lubiące takie doznania?

Gość gość
Hahahahhahahahahahahahahahahahahahaha jebłam :D

Gość gość
zapytaj ginekologa

Gość gość
zapytaj gogle :P

Gość gość
Aż tak ci brak uwagi, że takie słabe prowo zapodajesz Tekst z klaskaniem dobry ;) :D

Gość gość
A ja Lubie i to bardzo;) pytalam o to ginekologa i powiedział ze na poczatku trzeba odpuścić bo może to dziecku zaszkodzić po 12 tyg pozwolił ale niestety od 20 tyg mam problemy z ciąża i zero sexu..

Gość gość
Nie bądź taki cwany, lekcje na jutro odrobione?

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. Zapytam jednak swojego gina. Mam nadzieję, że niedługo będę mogła zabawiać się tak z mężem.

Gość gość
Lubisz to jak tak to na co jeszcze czekasz a dziecku nic nie będzie a swoja droga rozciągnięte sobie macie i lżej pójdzie ci poród

Gość gość
Autorko tylko uwazaj zeby nie przeoczyc porodu bo dziecko moze z ciebie wypasc a ty sie nawet nie zorientujesz majac takie wiadro miedzy nogami :D

Gość gość
Tu sie tylko "serduszkuje"

Gość gość
Ale musisz miec wiadro miedzy nogami ze facet tam swoja reke miesci....to wlasciwie nie bedziesz musiala przec bo lekarz wsadzi reke i to dziecko wyjmie :P zgubilas je juz kiedys podczas ciazy?:)

Gość gość
jak mozna tak brzydko pisac o kobiecie, ktora lubi fisting. To jest normalny rodzaj penetracji i bardzo przyjemny. Niestety pochwa kobiety jest przystosowana do rodzenia dzieci i jest bardzo rozciagliwa dlatego moze i reka wejsc podczas podniecenia a u niektorych kobiet nawet wiecej. Sa przyrzady rozciagajece miesnie pochwy, przygotowujace do porodu ( Epi-no) Jest to drogi balonik ale dobrze potrafi rozciagac i przyzwyczajac pochwe do porodu. Niestety jest drogi bezpieczny a potrafi rozciagnac pochwe nawet wiecej jak reka w pochwie. zalecany przez ginekologow, polozne. ja uwazan ze jak ktos nie moze sobie pozwolic na takie urzadzenie to fisting jak najbardziej jest stosowny. naturalnie wszystko w granicach podniecenia i ze swiadomoscia ze dzidzia jest w brzuszku. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy lubiace taki rodzaj penetracji.

Gość gość
Niech ci mąż w ramach treningu glowę tam wsadzi ..zamiast owego balonika :P ..

Gość gość
Jestes chorym zakompleksionym facetem. Co Ty tutaj w ogole robisz na tym forum jak nie wiesz jak anatomicznie kobieta jest zbudowana i co to jest epi- no czy fisting. Brakuje Ci wiedzy i doswiadczemia . nie odpisuj na ten post bo ordynarne odpowiedzi Twoje sa prostackie.

Gość gość
tak się da? może po 3 porodach ale w pierwszej ciąży?

Gość gość
gość dziś nie , to nie jest normalny rodzaj penetracji , to jest penetracja dla dewiantow ! i z takimi zboczeniami idz rozwalona cipo na erotyczny , jprdle jeszcze niech na ciebie nasra i rozmaze

Gość gość
Przepraszam a po co kobieta ma być tam rozepchana "bardziej niż ręką " do czego zachęca 16.48 - słonia ma rodzić czy co ? Chyba faktycznie albo reklama albo fantazje erotomanów-fetyszystów-dewiantów .

Gość gość
gość dziś Normalny rodzaj penetracji? Ja bym się z bólu zwinęła. No chyba, że partner ma rączkę jak 150 cm kobieta. Pochwa pochwą, ale rozstaw pomiędzy kośćmi miednicy to musi być chyba ogromny.

Gość gość
Przed kazdym naturalnym porodem jest mierzone rozwarcie szyjki macicy i niestety jest to robione cala reka. W czasie boli porodowych prawie tej reki nie czuc. Niestety kobieta stworzona jest do rodzenia dzieci. Anatomicznie jest to mozliwe, ze mozna kobiecie wlozyc cala dlon. Nie kaza kobieta to lubi, nie kazda kobieta to robi, nie kazdy mezczyzna potrafi tak kobiete rozbudzic by przyjela jej pochwa dlon. Tu nie chodzi o rozstaw kosci ani pozioma penetracje a raczej o pionowa i odpowiednie ucisniecie tkanek miekkich. Prosze troche poczytac, doksztalcic sie, zapoznac sie z anatomia oraz tym co kto lubi. To nie jest zadne zboczenie ani perwersja, niestey tak mysla mezczyzni ktorzy male czlonki maja lub boja sie ze czlonkiem juz nie zaspokoja potrzeb partnerki. Po porodzie pochwa wraca do naturalnych rozmiarow, a psychika meska chyba nie. Wiele mezczyzn po porodze partnerki inaczej czuje jej pochwe, cztuje sie w niej luzniej. Niestety to trzeba cwiczyc i dac sobie czas.

Gość gość
22.01 idż facet na erotyczny :P