Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta29xyz

Mojemu ukochanemu urodziło się dziecko

Polecane posty

Gość sweet love child
Mogłaś chociaż inne zawody wymyślić :P

Gość gość
no tak adwokat i pani lekarz ,standardowe na prowo

Gość gość
a jaka ty jesteś opisz się w paru zdaniach co myślisz o sobie ? Jak ci mija dzień w pracy rozmawiasz z kimś o ty co cię spotkało?

Gość Marta29xyz
Nauczyłam się bez nich żyć. Tak jakby ich mię było. Czasami tęsknię. Z koleżankami z pracy nie utrzymuje kontaktów każda ma dzieci, męża, a ja nic.

Gość Marta29xyz
Jak jestem zagubiona i to bardzo, mam świadomość że nie dam sobie z tym rady sama. W pracy ? Nie lubię mojej pracy nie jestem tym kim chciałam być.

Gość gość
Jak spędzasz święta. Wierzysz w Boga?

Gość gość
kobieto daj spokoj nudzi ci sie,ze prowo wymyslasz,jestes plytka.

Gość gość
kurdę,babo,nawet gdyby dziecko wasze żyło to i tak miałby prawo nie chcieć żyć z tobą,to co was by łączyło to tylko to że byłby ojcem waszego dziecka. Nie chciał być z tobą,nie jest i nie będzie.On ma rodzinę ,a ty chciałabyś mieć. Nic z tego nie będzie,zacznij żyć swoim życiem a nie jego,nie śledź go na choćby fb,po co ci to przestaniesz za nim latać jak się zakochasz w kimś innym. Niech ci nie będzie żal jego szczęścia bo to się obróci wyłącznie przeciwko tobie.

Gość Marta29xyz
Wierze. Na święta wyjeżdżam w ciepłe kraje.. Chociaż w tym roku nie mam ochoty spędzić ich tak jak zawsze.

Gość gość
tu naprawde siedza tak tepe osoby ,ze nie widza ze autorka zmysla.Czy moze autorka jestes na tyle pusta,ze sama sobie odpisujesz:)

Gość gość
będziesz tu jeszcze Marto

Gość Marta29xyz
Będę jestem. Przykro mi, że mnie tak na to forum potraktowano.

Gość memmnfi
po twoich durnych wpisach sadze ze tobie wcale nie chodzi o dziecko...tylo o to, zeby miec czastke jego...w tym dziecku pokladalas szanse na jego powrot albo ostatecznie spotykanie sie z nim...tylko ty nie rozumiesz, ze on nie chcial z toba byc i nic tego nie zmieni....

Gość gość
Ale ty się nie załamuj,tylko zacznij układać sobie życie na nowo w realu,nie czekaj na to co było,bo było i nie wróci nie daj satysfakcji że jak głupia się zakochałaś facet cie nie chce a ty nie możesz się pozbierać.Powiedz,naprawdę wart jest tego by pisać o nim na forum? Nie męcz się już nim.

Gość Marta29xyz
Żyje jakoś tam dalej, ale mam dość tego życia. Owszem jak dowiedziałam się o ciąży to miałam nadzieję, że weźmiemy ślub stworzymy rodzinę dla tego dziecka. Ale się przeliczyłam. Nie chciała mnie. Kiedy się dowiedzial o naszym dziecku on już z nią był, przez nią zerwał ze mną wszystkie kontakty.

Gość gość
a ładniutka jestes? znajdziesz kogos

Gość Marta29xyz
Straciłam dzisiaj prace. Firma upadła a ja zostałam bez pracy bez niczego.

Gość gość
Ten koleś to megabuc i do tego adwokacinka. A spotykasz go w pracy i jak sie jego stary do Ciebie odnosi? Moze powinnaś zmienić pracę zeby nie byc tak blisko tej reodziny?

Gość gość
Kancelaria jego tatusia upadła? to nieźle, dobrze im tak

Gość Marta29xyz
Nie pracuje u jego taty. Pracowałam 5 lat temu. Zwolniłam się jak odszedł ode mnie.

Gość gość
Ciężki temat... Przykro mi z powodu straty dziecka.. Ale sądzę,że gdyby Twoja corka zyla to on i tak by nie byl z Tobą tylko z tamtą.. Sama pisalaś,że nie chciał byc z Tobą. Nie możesz cały czas myśleć o tym znajdź sobie innego takiego , który Będzie Cię szanował i Cię kochał a nie tylko do sexu z Tobą spotykał

Gość gość
I co teraz zrobisz masz oszczędności i własne mieszkanie? Ja bym na twoim miejscu zaczęła zmieniać swoje życie od odwiedzenia rodziców napewno poczuła byś się lepiej. To byłby początek nowego życia .

Gość Marta29xyz
Jakies oszczednosci mam. Mieszkanie mam swoje- dwa miesiące temu zaplacilam ostatnią ratę. Nie wiem co mam zrobić. Myślałam o tym żeby zatrudnić się u jego ojca, bo wiem że jego poprzednia sekretarka poszła na macierzyńskie. Nie wiem gdzie znajdę pracę.

Gość gość
Świetny pomysł myślę ze przyjmą cię z otwartymi ramionami!;;;

Gość gość
jutro składaj podanie

Gość Marta29xyz
Wiem że to nie najlepszy pomysł, ale jego ojciec jest normalny. Nie wiem co ja mam zrobić.

Gość gość
A tak z ciekawości to o co poszło z twoimi rodzicami. Ze udajesz ze ich nie ma ciekawe czy tak byś chciała żeby tak o tobie mówiło kiedyś twoje dziecko?