Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nagrobek dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

czeka mnie niedługo postawienie pomnika synkowi. moze ktos widzial gdzies ładny? przeszukałam pół internetu i nic mi nie odpowiada:( kiedyś widziałąm ładny na jednym z cmentarzy ale nie wypadało zrobić zdjecia czy co. ratunkuu! będę bardzo wdzieczna

Gość gość
Wejdz na forum DLACZEGO.PL i poszukaj tam jest topik o pomniczkach dla dzieci ...i "piekne"epitafia...ale musisz poszukac ... ❤️

Gość gajoowy marucha
wyrazy współczucia.

Gość gajoowy marucha
niema nic gorszego niż przeżyć śmierć własnego dziecka

Gość gość
dlaczego.org.pl .....strata dziecka i wpisz 'szukaj' pomniczek ...wyswietla ci sie strony z tym czego szukasz :( :( :( mam to za soba ;(

Gość gość
nie chcę jakiegoś taniego i kiczowatego, co jest teraz w modzie?

Gość gajoowy marucha
tobie o modę w takich chwilach chodzi?

Gość gość
żałosne, kiedy ja proszę o radę i pomoc w naprawdę trudnej chwili i sytuacji a ktoś się podszywa i pisze o modzie... niektórzy nie znają granic

Gość Ali G
Widać co niektórzy mają goovno zamiast mózgu. Wyrazy współczucia.

Gość gernadeja
gdybym miała coś radzić... pewnie prostota i umiar będą tu najlepsze... zasada im mniej tym lepiej... tak mi się wydaje

Gość Ali G
granmarmi. pl/nagrobki-dla-dzieci

Gość gość
współczuję taka tragedia doświadcza nielicznych jeśli wierzysz, módl się jesśi potrzebujesz nagrobka, zrób nic nie ukoi Twego bólu osbiście . zrobiłabym symboliczną mogiłkę, gdzie postawię kwiat, zapalę znicz...

Gość gość
Zrób normalny prosty nagrobek, nie jakiś dziecinny, tylko taki żebyście i wy mogli w przyszłości spocząć obok dziecka. Czas leci, po co mnożyć mogiły i koszty.

Gość gość
ja ci nie pomogę mam grobowiec mojej mamie był on potrzebny... spoczywa jej syn , ona i jej mąż oczywiście palimy świeczki, zanosimy kwiaty.. może to naszej psychice pomaga? ale czy nam? ja osobiście, wolę być w pamięci...w domu, na fotkach... pomyśl...czego potrzebujesz,żeby z czasem to ogarnąć, gdzie powspominać.. na całym świecie ludzie chowają przodków, oddaja im cześć... np. kota mam przed oknem ...i tak czasem sobie o nim myślę... na cmentarz ide z reguły co 1-2 tyg. inni 1 /rok

Gość DorotaPlichta
Współczuję Ci bardzo... Niestety porządny nagrobek to wysoka cena, ale możesz wziąć na raty np. na portalu iraty.pl . My musieliśmy ostatnio kupić niestety, i skorzystaliśmy właśnie z tej opcji rat, i jesteśmy bardzo zadowoleni z przedstawionych warunków.

Gość KatarzynaWojcik

Też korzystaliśmy z rat na nagrobek na portalu iraty.pl i dostaliśmy na szczęście kredyt. Byliśmy w kryzysowej sytuacji, ale na szczęście się udało. Nie zdzierają z nas, rata jest w porządku.