Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci po 40stce są zbyt pewni siebie myślą że mogą mieć każdą młodą dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

HAHA śmieszne typki ;) Ten ich podryw np w klubach, szpanowanie autem, pracą, kasą...jakby kazda mloda dziewczyna leciala na pieniądze :D Myslą, ze imponują młodym ''zaradnoscią'' , pewnoscią siebie, ''dojrzaloscią''. Taka chodząca tragikomedia ;) W internecie to juz w ogole masakra, stare pryki podbijają do nastolatek i studentek, odmowisz? czesto wywalą na ciebie wiadro g***a, obrazą, zwyzywają...to jest ta ich męskosc i dojrzalosc, zakompleksione faceciki ;)

Gość gość
Podaj przykład.

Gość gość
Zony juz maja stare obwisle d**y, to dlatego

Gość gość
zgadzam sie z autorką, stare dziady za duzo sobie pozwalają :O

Gość gość
To pewnie dlatego ze brakuje im romantyzmu, serio. Bo slub zabija romantyzm, szacunek, a mlode sa romantyczne. Nie mowia idz jolopie wyrzuc smieci, jestes starym capem itd

Gość gość
A jak facet nie ma kasy to też dla was nie istnieje. Stosujecie podwójne standardy kobietki, kota ogonem odwracacie zależnie od sytuacji.

Gość gość
W PL wiekszosc facetow ma wyglad L.Walesy i nawet zachowuje sie jak on... "Honorne" dziady...

Gość gość
tak myślą bo to prawda,takiej 20 latce imponuje kasa ,dojrzałość, zapraszanie do tych lepszych restauracji,''pomoc'' przy znalezieniu pracy itd :P:P:P

Gość gość
Ja mam dwadziesciackilka lat i podbija do mnie facet 47 lat:/ dawalam mu do zrozumienia ze nic z tego. A on dalej swoje. A nudny jest jak flaki z olejem ciaglecpisze dzien dobry dobranoc, zero tematow bo niczym sie nie intrresuje. Ma tani zart ktory nigdy mnie nie smieszy. I na dodatek na profil dodaje sobie zdjecia bez koszulki i oczekuje ode mnie reakcji:/ ostatnio powiedzialam ze jest nudny za stary nie w moim typie i wszystko co mi sie w nim nie podoba. Obrazil sie powiedzial : wybacz ze jestem nudny.....A za 5 dni znowu napisa i znowu te swoje bzdury. Tym razem powiedzialam Odwal sie! A ten do mnie " skarbie co jestes taka nerwowa? .....i pisze dalej. Chyba z nim cos nie halo:/

Gość gość
Autorka się burzy bo jest stara i nikt jej nie chce ale taka prawda kasa przyciąga młode kobiety, dziewczyny. Dlatego ustawiony 40 latek będzie miał większe szanse niż 20 latek po szkole chyba, że wygląda jak mega ciacho.

Gość gość
Po prostu umieja podrywac , maja doswiadczwnie. Dostali juz po mordzie wiele razy, wiedza co powiedziec, kiedy zlapac za raczke jak mocno scisnac. Mlodzi sie cackaja, stary idzie na skroty

Gość gość
napisz mu ze wolisz kobiety :P

Gość gość
Tak chyba tylko mi to zostalo...powoedziec ze wole kobiety:D inne opcje wykorzystalam a ten swoje...i tak od 5 mcy. Nic nie mam do starszych facetow...ale mogliby zrozumiec ze nie wszustkim mlodym sie podobaja...a ten moj jest wyjatkowo niatrakcyjnuy:/

Gość gość
dziś kobiety nie szukają partnera lecz sponsora a sponsor nie musi być atrakcyjny

Gość gość
Zawsze szukalam milosci a nie kapusty i co nie ma jej, panow interesuje rylko dymanie

Gość gość
gość Zawsze szukalam milosci a nie kapusty i co nie ma jej, panow interesuje rylko dymanie xxx Bo lecisz tylko na r****czy