Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werooonika

czy ciaza

Polecane posty

Gość werooonika

Hej. Mam problem. Otóż ostatni okres miałam 5.08 a 31.08 1 i 2.09 odbyłam stosunek. Cykle mam po 30-40 dni chociaż czasem zdaża się wiele dłużej. zrobiłam test 19.09 i jakoś tydzień później. pierwszy rano drugi w południe i oba negatywne. Odpuściłam sobie, bo stwierdziłam, że pewnie okres przyjdzie predzej czy pozniej, ale żadnych objawów, oprócz powiększonych i wrażliwych sutków i czasem bólu jajników, nie mam. Piersi bolą mnie po bokach dość delikatnie i myślę, że za delikatnie jak na przed okresem.Raz kiedyś zdarzył mi się cykl 77dniowy więc czekam chociaż ostatnio miałam już dość regularne cykle.Czy powinnam być już pewna, że nie jestem w ciąży po tych testach?

Gość gość
Kobietko,Ty lepiej idź do lekarza. Cykl 77-dniowy, to nie jest normalne. Poza tym lekarz Cie upewni w sprawie ciąży. Masz duuuuży problem z hormonami. Musisz to wyregulować. Powodzenia!

Gość jajajaj
Kochanampewnosci nigdy testy Ci nie dadza.nigdy nie rob ich po poludniu. Dodatowonie stresuj sie , to opozni Ci okres. Poczekaj jeszcze troszke. W moim przypadku, bolaky mnie bardzo piersi jak do okresu a nawet bardziej, jak rowniez jajniki na przemian pobolewal i po miesiacu okazalo sie ze to ciaza. Ale bol sutkow piersi i brodawek byl niesamowity. Nie stresuj sie, daj sobie czasu jesli masz tak jieregularne cykle. Zauwaz ze zmienia sie klimat pogoda wszystko ma na to wpkyw ;)

Gość werooonika
byłam z tym problemem gdy miałam okres 77 dniowy i póżniej kiedyś jak 50 tez i oby dwóch lekarzy stwierdziło, że jest wszystko dobrze a to sie samo ureguluje więc sobie odpuściłam, ale dzięki za rade.

Gość gość
Testy tak czy siak zrobiłaś za wcześnie (jeszcze popołudniu) - powtórz.

Gość werooonika
to ile dni po stosunku powinno robić się testy?

Gość gość
To zmien lekarzy, ja tez mialam take niereguarne, mialam wywolywane tabetkami, jak nie moglam zajsc w ciaze okazalo sie ze bardzo wysoka proaktyna, zespol policystycznych jajnikow i cos tam jeszcze, okazalo sie ze lekarz piwinien wyslac mnie na takie badania jak tylko powiedzialam ze nie mam @ i nie zanosi sie, tym bardziej ze wiedzal ze planuje ciaze, pczytalam w internecie i sama go porosilam o badania hormonalne,musalam sie podleczyc, a Ty dla pewnsci zrob bete, mysle ze to moze byc ciaza, obawy ciazy sa takie sae jak na @, przynajmniej ja tak mialam tylko ze sie nie pojawila

Gość werooonika
w sumie już nie rozumiem. ponad 20 dni od stosunku test mógł oszukać? Czy komuś się to zdarzyło ?