Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czuł północnokoreański żołnierz

Polecane posty

Gość gość
po tym przestawieniu kule w łeb dostał

Gość gość
Nie dostał żadnej kuli w łeb. Zazdroszczę mu...

Gość gość
a skąd wiesz ze nie dostał kulki w łeb tam to jest na porządku dziennym

Gość gość
"a skąd wiesz ze nie dostał kulki w łeb" Nie mam żadnych podstaw do tego żeby tak sądzić, dla Ciebie jedyną podstawą jest to że jest z KRLD. Może już tam w ogóle wszyscy kulki w łeb dostali i nie ma tam ludzi? Nie no musisz zostawić trochę na tych co umarli z głodu i oczywiście tych co siedzą w obozach koncentracyjnych... ech... żal komentować :| "tam to jest na porządku dziennym" Tylko w propagandowych opowieściach i fantazjach ludzi jak ty.

Gość gość
Zapewne szczęście, dumę itd oni już tacy są. Wiem bo tam byłem i sam widziałem jak się zachowują, przywódcy są baaardzo ważni.

Gość DżuczeIII
Najnowsze info PAP , wódz Słoneczko zrobił czystkę, czyli co z nimi zrobił ? Korea Płn. - Kim Dzong Un zrobił czystkę wśród dygnitarzy PAP - Świat 8 Paź 2013, 22:10 08.10. Seul (PAP/AFP) - Północnokoreański dyktator Kim Dzong Un wymienił blisko połowę wysokich urzędników państwowych, by umocnić swą kontrolę nad armią i aparatem państwowym - poinformowało we wtorek południowokoreańskie ministerstwo ds. unifikacji. Czystka wśród dygnitarzy dotknęła 97 spośród 218 osób sprawujących najwyższe funkcje w rządzie, partii komunistycznej i armii. Według profesora Uniwersytetu w Seulu Jang Mu Dzina, Kim Dzong Un wymienił urzędników mianowanych przez jego ojca i zastąpił młodszymi kadrami; lojalni wobec młodego przywódcy dygnitarze mają mu pomóc skonsolidować władzę i zbudować kult nowego wodza. AFP przypomina, że Korea Północna, jeden z najbardziej odizolowanych krajów świata, jest rządzona od ponad 60 lat przez dynastię Kimów, której Kim Dzong Un jest najmłodszym dziedzicem. Przejął on władzę po śmierci ojca, Kim Dzong Ila, w grudniu 2011 roku. (PAP) fit/ mc/

Gość Usagi_
DżuczeIII, nie popisuj się tymi njusami znalezionymi w internecie. Jakby Koreańczycy z północy dostali ci w swoje ręce to by Ci tego nie wybaczyli..

Gość gość
ten Kim Dzong Un to spaślach mam ochotę potarmosić te jego policzki