Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shivers90

Mój facet robi mi wymówki że za mało zarabiam

Polecane posty

Gość shivers90

Studiuję, jednocześnie pracując, do końca studiów zostały dwa lata, moja obecna praca nie jest może mega dochodowa (1600 netto/msc) ale na moje potrzeby wystarcza, przede wszystkim chce skończyć studia i wtedy zarabiać lepiej. Ale on, zarabiając trzy razy tyle co ja, uważa, że powinnam dać sobie spokój z obecną pracą i szukać lepszej w przyszłym zawodzie. Gdzie prawdopodobnie zarabiałabym jeszcze gorzej, bo mam szansę co najwyżej na praktyki. Mysle, ze on chce żebym zarabiała lepiej, bo interesują go drogie rozrywki i nie chce mnie sponsorowac. Ok, ja też nie chcę być niczyją utrzymanką (nie mieszkamy razem), ale wkurza mnie to, że tak zaczął naciskać i ingerować w moje życie i mówić co mam robić. Jak gdzieś idziemy to płacimy pół na pół i dla mnie to nie problem, więc nie wiem o co mu chodzi. On tłumaczy, że tak będzie dla mnie lepiej i będę miała lepszy start, ale ja sądzę, że wszystko się rozchodzi o tą kasę:/

Gość gość
Rób, jak uważasz, ale od tego gościa na kilometr jedzie nadętym bucem. I zwykłym, głupim k*****m. Takie jest moje skromne zdanie.

Gość gość
goo.gl/GkHXhQ - tutaj dowiesz się jak zarabiać kasę przez Internet :)

Gość shivers90
Ja to coraz bardziej widzę:( Znam dziewczynę, która jak nie miała pracy, a jej chłopakowi marzyły się jakieś droższe rozrywki to za nią płacił, później, jak już pracę znalazła to mu się rewanżowała, a mój facet stwierdził ,ze jej zachowanie "jedzie sponsoringiem".

Gość gość
Jak będziesz zarabiać więcej od niego, też będzie gadał

Gość gość
Skąd ty takiego cudaka wytrzasnęłaś, dziewczyno?! Z ZOO?!

Gość shivers90
Wiem, że to brzmi typowo, ale on poza tym jest czuły i dba o mnie. Tutaj twierdzi, że to dla mojego dobra, bo on chce, żeby mi się wiodło w życiu. A nie rozumie, że ja lubię swoją obecną pracę, ludzi, atmosferę i nie zamierzam się póki co rzucać w wir wyścigu szczurów, jeszcze mam na to czas.

Gość gość
Dziwny ten Twój facet. Mój nie pozwalał mi kilkanaście lat na pracę.W jego odczuciu kobieta nie powinna pracować, bo dl dla niego to poniżające,że jako facet nie potrafi utrzymać rodziny.

Gość gość
"gość Dziwny ten Twój facet. Mój nie pozwalał mi kilkanaście lat na pracę.W jego odczuciu kobieta nie powinna pracować, bo dl dla niego to poniżające,że jako facet nie potrafi utrzymać rodziny". Ten Twój to też jakiś dziwny, skrajność w drugą stronę. Chwali Mu się, że chciał Cię utrzymywać i miał ambicje, aby pracować na całą rodzinę. Ale co znaczy, że "nie pozwalał Ci?" A gdybyś mogła i chciała iśc do pracy, to co? Byłaby awantura i zakazy?

Gość gościówkaaa
Ile macie lat? Czy on aby nie jest narcyzem i pozerem? Wiele rzeczy robi na pokaz?

Gość gość
1600zł netto to i tak ładnie! Więcej niż minimum, a Ty jeszcze studiujesz. Powiedz mu, że na Twoje potrzeby wystarcza i jesteś zadowolona. To facet jest od zarabiania na rodzinę! Jeżeli jemu nie odpowiada Twoja sytuacja majątkowa to wypad! Może szuka sponsorki?? Nie warto z takim typem się zadawać. Jak będziesz miała dziecko to co też będzie CI wygadywał,że masz taką czy inną pracę?! Warto się męczyć z takim facetem.. chociaż nie wiem, czy ten typ zasługuje na miano faceta?! Bo jaki z niego facet?!

Gość gość
Myślę, że jak raz zasugerował Ci zmianę pracy, a Ty uznałaś, że wolisz mieć mniej, a spełniać się w pracy, czy doceniasz atmosferę tej pracy to powinno mu wystarczyć. Nie widzę w tym nic dziwnego, że facet płaci tylko za siebie, mój mąż nie pozwoliłby nigdy na taką sytuację, że zaprasza mnie i ja płacę za siebie! Jego duma na to nie pozwala. Twój zarabia więcej i co..? Damski bokser też jednego dnia jest czuły, drugiego wybije Ci zęby..

Gość gość
haahaaa powiem tyle kobiety szukają od zawsze sponsora - a ci wasi faceci co płacą za was to frajerzy :D haahaaa powiem tyle kobiety szukają od zawsze sponsora - a ci wasi faceci co płacą za was to frajerzy :D