Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscc

dom i facet same problemy nie daje rady

Polecane posty

Gość goscc

ale mam mega doła dzisiaj.. wróciłam z uczelni, połozyłam sie pod koc i tak leze do teraz sluchając smutnej muzyki. nic się nie układa. 1. Mam 24 lata, mieszkam z rodzicami, studiuje dziennie, a oni mnie jeszcze do pracy pchają, gdzie ja nie mam siły po 5 dniach uczelni. Tez mam swoje potrzeby, ktorych oni nie widzą. 2. Facet. Mieszka 320 km ode mnie, ma tam stałą prace i nie mozemy sie przenosic do siebie. Przez to się sprzeczamy i nie dajemy rady na taka odległosc po roku czasu. 3. DÓŁ DÓŁ DÓŁ.... leże, łzy spływają.... bezradność.....

Gość gość
rzuć studia, tego głupiego faceta i wrednych rodziców wyjedź do miasta idź do pracy i poszukaj bogatego faceta!

Co ci powiedziec,daj sobie czas wszystko sie zapewne ulozy.Prawda jest taka ze dobre rady to najtanszy towar na swiecie i kazdy ma jch mnostwo.Zycze powodzenia. Gdy ty placzesz Swiat sie smuci Wiec smutasku W gore uszy

Gość goscc
no tak masz racje. Czas, potrzebuje czasu...ale na tą chwile jest kiepsko. Studia ? nie rzuce, nie ma opcji, mam zamiar je skonczyc, facet ? nie wiem co z nim, gubie się w tym wszystkim