Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arcybiskup Józef michalik za pedofilami

Polecane posty

Gość gość

To jakaś paranoja... To dzieci i ich rodziny winne są molestowania... Co z tym kościołem sie dzieje

Gość gość
jasne przecież arcybiskup Michalik powiedział dzisiaj na konferencji ze winne wszystkiemu są dzieci bo same do g****u się lgną to nie dzieci sa gwałcone tylko to one same gwałcą księdza, wysadzić tę czarną zarazę boże widzisz i nie grzmisz

Gość gość
No i mamy stanowisko polskiego episkopatu. Wszystkiemu winne są dzieci które molestują księży, a ci mają takie dobre serduszka że nie potrafią odmówić milusińskim. Ten episkopat mnie zadziwia , wymyśla takie śmieszne tłumaczenia, że zdrowy umysł by na nie nie wpadł.

Gość gość
ha największym zagrożeniem dla Kościoła nie są ani politycy czy liberałowie, ani laickie media czy ateiści, ale największym zagrożeniem kościoła są sami księża i biskupi kardynałowie którzy twoimi wypowiedzeniami i zachowaniem niszczą własny kościół.

Gość Wiktiusz
ale Wy wszyscy durni jesteście i ograniczeni na umyśle, głupie barany jesteście i zero IQ , mniej niż zero przecież ksiądz nie może i nie powinien się odwracać duupą do dziecka, które szuka przyjaciela i chce się przytulić , ksiądz musi podejść od frontu do dziecka a że czasem pokazuje fiuta na przywitanie do całowania to ceremonia tego nie zabrania

Gość gość
Pozniej sie mówi ze wierzący a niepraktykujący to nie wierzący...

Gość gość
Skoro broni pedofilow w ten sposob, sam jest oblesnym pedofilem to widac po jego paskudnej zboczonej mordzie.

Gość fotel
arcybiskup michalik wpisał się po prostu w standardy 'RÓBTA CO CHCETA' facet jest po prostu nowoczesny, europejski można rzec.wolne związki,anal,rozwody,seks przedmałżeński,lodzik na każdym spotkaniu przecież to norma.nieprawdaż kafeterine idiotki?nie bulwersujcie się.trzeba być bardziej trendy .

Gość Wiktiusz
jasne i oczywiste to jest , normalna oczywistość przy kolejnym spotkaniu biskupów i arcybiskupów arcybiskup michalik opowie jak to jest , gdy RÓBTA CO CHCETA i dziecko podejdzie do księdza i powie, proszę księdza, niech mnie ksiądz znowu przytuli i mam ochotę znowu zjeść księdza kuupę bo nic nie jadłam od trzech dni a ksiądz powie, chodźmy dziecko zatem do ustępu aby nie tracić czasu i tego co najlepsze

Gość fotel
wiktiuszu.nie bądź obleśny.zachowaj przynajmniej kafeteryjne standardy.

Gość gość
Straciłam resztki szacunku dla tych osobników w sukienkach.

Gość gość
Ja bym się bała dziecko zostawić sam na sam z księdzem :o

Gość Oni uważają że ich wrogiem
są liberałowie, feministki, ateiści, gazeta wyborcza, tvn, żydzi, masoni... A to oni sami są swoim największym wrogiem, sami się wykończą. . Słuchałam tej żenującej wypowiedzi. On właściwie stwierdził, że winne jest dziecko i jego rodzice, którzy nie zapewnili mu miłości. Nie umiem sobie wyobrazić, co poczuł rodzic, słysząc że jego winą jest, iż pedofil zmolestował mu dziecko :O To jest tragedia, jaki poziom prezentują hierachowie KK.

Gość gość
facet w sukience to trochę jakby nienormalny chociaż teraz w dobie równouprawnienia i wyzwolenia pewnie będą walczyć o swoje prawa. Czyż są gorsi od innych mniejszości seksualnych ?