Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie powinno tak byc

Polecane posty

Gość gość

Uprawiamy z dziewczyna sex. Dosyc szybko poszlo. Bardziej fizyczne uniesienie niz cos emocjonalnego. Po prostu spotkanie znajomych po latach. Dziewczyna oddaje mi sie calkowicie, ale co chwila szepce "nie powinno tak byc". Pozniej juz wszystko ok. Po wszystkim kontaktowalismy sie tylko dwa razy. Jakos tak czasowo nie mozemy sie zgrac. Niby O co moglo chodzic?

Gość gość
"nie powinno tak byc" mowila ci bo pewnie miala 12 lat dlatego tak jej bylo glupio pozdro600

Gość gość
Pewnie poniosła ją chuć i już w trakcie zdawała sobie sprawę, że będzie tego żałować. a teraz żałuje i chce jak najszybciej wrócić do porządku dziennego

Gość gość
Nie no bez przesady - nie 12 tylko wiecej lat. A tak chuc ja poniosla to fakt. Po tym jak sie kontaktowalismy to mowila ze to wszystko bylo bardzo fizyczne, ze juz jak sie calowalismy starala sie myslec o innych rzeczach ale nie wyszlo, ze wszystko dzialo sie bardzo szybko (na trzezwo) i musi sobie teraz wszystko w glowie poukladac co sie stalo ale ze nie zaluje (niby czego mialaby zalowac? chyba ze nie byla ze mna szczera mowiac ze nikogo nie ma). Bylo calkiem fajnie ale widac bylo ze mimo wieku i doswiadczenia (20 lat ale miala wczesniej dwa powazne zwiazki i jednego "partnera seksualnego") byla troche... nie zawstydzona... inaczej... pewne zachowania byly jej obce - forum erotyczne to moge powiedziec wprost, np. minetka do samego konca czy nie wiedziala ze orgazm z facetem jest mozliwy. W sumie nie wiem czy powinienem za to przeprosic czy kolejny raz zaprosic :). Pozniej dzwonila codziennie ale w takich porach kiedy bylem zajety (2 razy udalo nam sie porozmawiac). Miesiac minal. Ja probuje dzwonic. Odbiera i mowi ze nie ma czasu. Zapytalem czy i kiedy mozemy porozmawiac a ona zebym jej nie przeszkadzal i ze potrzebuje na to czasu ale ogolnie juz z tonu kolezenskiego przeszla do bardzo bardzo wrogiego.

Gość gość
Rozumiem, że dwoje ludzi może ponieść, ale ja nie wiem może jestem jakimś odmieńcem, nie raz zdarzyło mi się namiętnie pocałować ze średnio znajomą mi dziewczyną, ale nigdy do tego stopnia żeby dać się porwać. Dla mnie seks powinien być emocjonalny i tyle w temacie, nie ma żadnych niedomówień ze stron partnera po prostu się kocha i tyle, teraz ona z pewnością myśli że będziesz chciał robić to z nią codziennie, a ona zapewne czuje się jak d****a, choć zupełnie bezpodstawnie, ale nie licz na cokolwiek z jej strony.

Gość gość
Mnie tez ponioslo ale zastanawia mnie dlaczego zamiast normalnie jak wczesniej (zanim cokolwiek sie stalo) porozmawiac to sie na mnie jezy jakbym nagle zrobil jej cos zlego. A to co zrobilem to to ze ja pocalowalem. Potem to juz ona dalej chciala - mowiac co innego i robiac co innego :)

Gość gość
wrogi stosunek może wynikać z tego, że się wstydzi, że dała się przyłapać "w chwili słabości" i myśli że uważasz ją po tym wszystkim za dziwkę