Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślał że kłamstwo ma długie nogi

Polecane posty

Gość gość

pomylił się. Wszystko wyszło na jaw, a teraz błaga o wybaczenie, przyrzeka, że do niczego nie doszło, kocha, a ja wiem, że podświadomie boi się, że odejdę - drugi rozwód - i oczywiście nie dopuszczę go do dziecka. A ja sama nie wiem co mam robić.

Gość gość
bo ma dlugie i silne tylko do czasu

Gość gość
drugi rozwód? Po co ty babo bierzesz te śluby jak przysięga małżeńska nic dla ciebie nie znaczy ? To tak jakby zrobić sobie tatuaż po czym się rozmyślić, usunąć laserowo, po czym w tym miejscu znów zrobić sobie tatuaż i znów usunąć.. :O

Gość gość
Jego drugi rozwód i jego zdrada 🖐️ Tylko tak się zastanawiam co ja mu zawiniłam. Sam na własnej skórze poczuł czym jest zdrada, bo został zdradzony. Wie ile to cierpienia przysparza drugiej osobie, którą się "kocha", a mimo to zranił. Najgorsze jest to, że dopiero co dowiedział się, że jestem w ciąży.

Gość gość
Rozwod ok, ale tekst o niedopuszczeniu go do dziecka to juz jakas porazka.

Gość gość
A niby czemu? Od początku mu mówiłam, że przez ciążę nie musimy być razem, ma się zdecydować. Ja sobie poradzę. Zresztą nie zamierzam zakazać mu kontaktowania się z dzieckiem, ale wraz z moją wyprowadzką nie będzie to już takie regularne i łatwe :)

Gość gość
Dlaczego się dziwicie? Ja też bym dziecko izolowała od takiego "taty". Przysięgał żonie przed ołtarzem, czy tam urzędnikiem i nawalił w prostej sprawie. Nie zdradzać to jest prosta zasada, nawet niektóre zwierzęta żyją z jednym partnerem całe życie. Co jest warty taki człowiek jako ojciec? Co dobrego miałby przekazać dziecku? Świnia bez zasad moralnych i z ciśnieniem w rozporku nie do pokonania, od dzieci takim WON. Nic dobrego ani mądrego im nie przekaże

Gość gość
raz zdradził to zrobi to i drugi raz.. może nie za tydzień, miesiąc ale za rok dwa i co wtedy - lepiej od razu układać sobie nowe życie ..

Gość gość
no to paskudny z niego typ ! skoro sam doswiadczyl a Tobie zadal ten sam bol! s******l jakich malo a moze zwyczajny pustak...

Gość gość
No właśnie. Zdradził raz bez skrupułów, bo wiedział o ciąży to obawiam się, że zdradzi i drugi raz. Jeszcze nie teraz, bo wszystko jest świeże, ale za rok może za trzy.

Gość gość
powiem ci ze takich facetow no cholera nie cierpie!!! co za d**ek wolowy! co masz zamiar zrobic?

Gość gość
a wy przestancie prorokowac ze napewno zdradzi jeszcze skad to wiecie kazdy jest madry jak go syt nie dotyczy wtedy łatwo sie radzi zrob tak a tak i krytykuje autorko trudny czas przed wami szczera rozmowa nieunikniona , zal pozostanie i rana ale czas leczy rany musisz sama zdecydowac czy dac mu szanse czy mozesz dalej z nim byc czy chcesz tego straciłas do niego zaufanie ja nie wiem co bym zrobiła w tej sytuacji powodzenia macie dziecko moze to pomoze podjac wlasciwa decyzje

Gość gość
gon s*******a nie daj sie po rogach walic ! i nie sluchaj tej durnej pipy u gory takie jak ona zawsze sa zdradzane bo kredytu zaufania ma w nadmiarze i za to wlasnie placi dziecko to zaden argument do zycia z takim gnojem