Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcela 221

Czy powinnam przenieść syna do innej szkoły

Polecane posty

Gość marcela 221

Chodzi oto że zastanawiam się czy nie powinnam przenieść syna do innej szkoły dlatego że jest nielubiany przez rówieśników, którzy bardzo źle wyrażają się o mnie, moich rodzicach i ogólnie o naszej rodzinie. Mój brat przeniósł najpierw swojego syna a potem młodszej córki nie dał już do tej szkoły. Chodzi oto że moi rodzice mają firmę, zatrudniają ludzi na umowę zlecenie lub o dzieło na12 h dziennie(2 zmiany). Wszyscy nawet wiedzą że stawka w naszej firmie (na produkcji) to 6,50 brutto. Wczoraj podszedł jeden chłopiec do mojego syna i powiedział mu że jego dziadkowie to złodzieje. Poza tym u nas w miasteczku nie jesteśmy zbyt lubiani, ponieważ interes idzie nam bardzo dobrze. Teraz będziemy robili kolejne przyjęcia do pracy, będziemy szukać wśród osób z grupą (najlepiej 2), oraz uczniów, studentów, itp. Moja rodzina radzi mi przeniesienie dziecka do innej miejscowości, najlepiej do prywatnej szkoły. Bo wiadomo że dzieci w szkole nie odpuszczą, chociaż rodzice nie powinni im mówić takich rzeczy, w końcu wielu z nich u nas pracuję.

Gość Pozdrawiam1990
Ja kilka razy zmieniałąm szkole (tylko że srednią_) bo mi dokuczali.W koncy w ostatniej nikt mnie nie znał i wszystko było ok.

Gość marcela 221
Ja chyba to zrobię. Przeniosę syna do prywatnej szkoły które jest w innym miasteczku. 15 minut drogi. Tutaj mi najbardziej odpowiadało ale widzę że mój syn nie będzie miał tutaj życia. W ogóle zastanawia mnie jakich te dzieci mają rodziców. Wielu z nich pracuję u nas, już przez samo to powinni mieć szacunek.

Gość gość
szacunek za 6.50/h=żal.pl