Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudalina 23

kiepsko nam idzie w lozku

Polecane posty

Gość rudalina 23

Witam mam 23 lat a moj partner 27 od lat byliśmy przyjaciółmi a od niedawna połączyło nas coś więcej... niestety kiepsko nam idzie w łóżku jest cudownie mi i tak że jemu nigdy nie czuliśmy się tak oboje podniecenie na maxa wogóle wcześniej nie wiedziałam że można poprowadzić do takiego stanu lecz niestety po kilku dziesięciu minutach jemu opada i nic dalej nie zrobić. Próbowaliśmy kilka razy w ciągu noc i cały czas to samo. Myślałam że może ma stres że będzie mi źle więc jednego razu udałam że mam orgazm myśląc że następnym razem będzie lepiej ale niestety nic:( rozmawiamy o tym ale nie wiem czy on nie chce powiedzieć czy faktycznie nie wie co jest grane:( staram sie jak mogę i on także ale nie wiem co dalej.... może za bardzo tego chcemy??? Może powinniśmy odpuścić??? Pomocy !!!!

Gość gość
Napisz to jeszcze raz ale z użyciem znaków interpunkcyjnych :O

Gość rudalina 23
A co tak ciężko zrozumieć

Gość bachamamalita
Wiesz co, ja mam dokładnie to samo! Też byliśmy przyjaciółmi, też pierwszy raz czujemy aż tak duże podniecenie ze sobą, ale po pewnym czasie sprzęt przestaje działać. Tak po prostu. My sobie to tłumaczymy tak, że zawsze byliśmy przyjaciólmi i może podświadomie ta sytuacja jego krępuje (zwłaszcza, że on jest prawiczkiem). Na razie będziemy próbować, może mój misiek się rozluźni i problem zniknie ;)

Gość rudalina 23
Alkohol już byl i niestety też nic :( a zioła nie pali może tam raz na jakoś czas sporadycznie

Gość rudalina 23
nie, nie pali. jego problemy z erekcją rzeczywiście mogą być spowodowane tym, że wcześniej się przyjaźniliśmy, a teraz nasza relacja jest mocno inna. nie jestem pewna do końca czy go właściwie podniecam, martwią mnie też jego domowe sposoby poprawy sytuacji, np. smarowanie członka wodą po ogórkach kiszonych, niby pomaga, ale na krótko...

Gość bachamamalita
mojemu poprzedniemu po alkoholu w ogole do końca nie chciał ustać, także nie wiem czy to jest rozwiązanie

Gość rudalina 23
Hahaha bardzo śmieszne!

Gość rudalina 23
Jak ci przeszkadza jak pisze to nie czytaj tego !!!

Gość gość
dziewczyno,puknij sie w ten glupi łeb!ile ty masz lat?23?i zero edukacji seksualnej?o znakach interpunkcyjnych i ortografii która klęczy,nie wspominając! po pierwsze:"po kilkudziesięciu"pisze sie razem,bo nie wiadomo czypo kilku,czy kilkudziecięciu..poza tym "także" pisze się razem a nie,tak że...Dzizas,czy tak trudno zrozumieć i przeswoic pare zasad gramatycznych i ortograficznych o interpunkcji nie wspominając???? poza tym ty głupia pało,facetowi normalnie stoi pare do parunastu minut,a nie kilkadziesiąt..więc idz sie doucz miernoto a nie,robisz facetowi jazdy o nic,a to normalne że mu opada po kilkudzięciu...jezu,co to za głupie pokolenia po nas następuje: zero wiedzy z niczego..i oni mają nas zastapic!!

Gość bachamamalita
Ja j***e nikt cie nie prosił o komentarze odnośnie ortografii czy interpunkcji. Dziewczyna pyta spokojnie jak rozwiązać problem, a zawsze się znajdzie jakaś łajza jak ty, która musi się niepotrzebnie wciąć. Jak masz coś ciekawego do powiedzenia, to napisz to kulturalnie, jeśli nie, to s********j.

Gość rudalina 23
Wiesz skoro cię to tak boli to od 14 lat mieszkam w niemczech i nie umiem polskiego !

Gość rudalina 23
Dziękuję za wsparcie :)

Gość rudalina 23
Więc co ja mam robić????

Gość gość
To nie jest normalne, że dorosła kobieta nie potrafi pisać, naprawdę... brak przecinków i błędy utrudniają rozumienie tego, co piszesz, więc się ogarnij. Jeśli masz takie problemy z ojczystym językiem, to idź dzielić się problemami na niemieckim forum, co za problem?

Gość rudalina 23
Może o dlatego że z rozkoszy odgryzam mu po kawałku jądro?

Gość rudalina 23
I dziwić się, że ludzie wyjeżdżają z tego kraju. Dziękuję za pomoc kochani rodacy!!!!

Gość gość
Tez mialam ten problem i niestety zwiazek sie rozpadl. Tyle, ze on wczesniej tez mial problem z erekcja z innymi partnerkami. Wspieralam, kochalam, robilam wszystko lacznie z bielizna i gadzetami. Chcialam nawet isc z nim do lekarza. On odpuscil a mnie po roku juz juz opuscily sily i checi. Mialam wrazenie, ze mnie bardziej zalezalo na "jego problemie" niz jemu. A jak bylo z poprzednimi partnerkami? Moze to tylko chwilowe, moze potrzebuje przejsc na tryb zwiazku z przyjazni. Dajcie sobie czas i dzialajcie dalej :-). Powodzenia

Gość gość
kilka pytan: - moze jestes brzydka i wzial cie tylko dlatego ze sie kumplowaliscie? - moze dziwnie/zle pachniesz i to go odrzuca? - moze masz brzydkie cialo, ktore go nie pociaga? - moze zwyczajnie p********z bez sensu tak jak w tym temacie i chlopak sie nie moze skupic? kilka rad: - daj mu w tylek i sprawdz czy to cos zmienia (moze chlopak jest gejem i go to bardziej podrajcuje) - pozwol mu isc na d****i/ daj pobzykac kolezanke i dowiedz sie czy nie bylo poprawy. Jezlei byla to na bank cos jest spaprane z toba i kuska mu na ciebie zwyczajnie nie staje Daj znac czy pomoglo i sprobuj nauczyc sie polskiego.

Gość gość
Zastanawiam się czy ty nie masz większych problemów niż ja :) bawi mnie twoje podejście do mnie ;) może też jesteś impotentem i ci nie staje :) daj sobie na luz i zejdz ze mnie ;)

Gość gość
Tylko mam nadzieję że nam się ułoży ;) i nie będziemy musieli się rozchodzić. Dziękuję wszystkim za pomoc :*

Gość gość
A z tego co wiem z innymi nie miał problemu. Może rzeczywiście trzeba nam czasu :)

Gość gość
BACHAMAMLITA I RUDALINA obie siebie warte,gimbusiary nie potrafiace poprawnie sie wysalowic.co bachmalita,boli cie dupa ze ktos napisal o poprawnej polszczyznie?boś trep! a jak sie nie umie po "polsku" to sie nie pisze na polskich forach! fora ze dwora do siebie i ta druga tez! a poza tym to weź sie w leb walnij z tak beznadziejnym problemem

Gość bachamamalita
Inteligent się znalazł! Taki jesteś poprawny? :p To gdzie przecinki w twoim poście? Gdzie rozpoczynanie zdania z wielkiej litery? Żeby kogoś pouczać warto najpierw spojrzeć na siebie, to taka drobna rada na przyszłość.

Gość gość
Dwie larwy się dobrały, po tym co piszą nie dziwne że ich facetom nie chce przy nich stać, pewnie loszki ;-)

Gość gość
rudalina 23---jak ci idzie kiepsko w lozku. to sprobuj na wycieracce albo na schodach albo jeszcze jedna rada w "poprzeg"

Gość gość
WITAM moja rada jest ,taka nie naciskaj na sex niech na razie wystarczą wam przytulanki itd ,myslę ze problem lezy w waszej wcześniejszej relacji ..Daj mu czas do oswojenia się z sytuacją ,mysle ze problem lezy w jego psychice ,chce sprostać tak bardzo zadaniu, .że uczucia, podniecenie, odchodzi gdzieś na boczny tor.Małymi kroczkami do celu ,a sex zacznie wam obojgu przynosić satysfakcję .POWODZENIA I CIERPLIWOŚCI I DUŻO MIŁOŚCI I OKAZYWANIA SOBIE UCZUĆ NA CODZIEŃ .mężatka z 21 letnim stażem

Gość wiecznie mało
rudalina 23 piszesz,że " po kilku dziesięciu minutach jemu opada i nic dalej nie zrobić. " Pomijając tłumoku ortografię,powiem ci ,że i tak mu długo stoi,bo w końcu ile czasu ma on pchać swoje zdrowie w twój tyłek,co?hahaaaa