Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge gdzieś zgłosić że nauczycielka przeklneła przy mnie

Polecane posty

Gość gość

Moja nauczycielka historii od początku roku stawia mi same jedynki, dziś poszłam do niej po lekcjach ustnie poprawić sprawdzian no i źle odpowiadalam na pytania i dala mi pytanie ostatniej szansy i odpowiedziałam źle to ona w odpowiedzi powiedziała "J e b ł a m" i ukryła twarz w dłoniach i zaczeła sie podśmiechiwać aż i powiedziała "nie, naprawde, to k***a do jakichś kwiatków z zeszytów szkolnych w internecie sie nadaje, szkoda że nie nagrywałam cie to bym to na youtube zamieściła i wszyscy by sie z ciebie śmiali. Zjeżdżaj stąd, jedynka zostaje" czy moge to teraz gdzieś zglosić? :-o

Gość gość
nudzisz sie?ignoruj ja przeciesz cie nie uderzyla

Gość myslodsiewnia
po co, jak chce j***c niech j***e :classic_cool:

Gość gość
dobrze ci powiedziala :)

Gość gość
Taka kultura :D nagraj ją następnym razem, debilka nadaje się do zamiatania ulic.

Gość gość
po ch*j chodzisz poprawiac oceny skoro i tak sie nie uczysz? do nauki sie wez a nie bzdurami sie przejmujesz

Gość gość
Kogoś tak chamskiego dopuścić do dzieci to j****a zbrodnia. A ty się ucz, nie będzie miała się do czego "doj***ć" to się nie "doj***e".

Gość Kon30xs
wez zglos do cipk..........oo do kibla instrukcja: 1. otworz kibel 2. zglos oskarzenie 3. zamknij kibel kto Ci to mowi? nauczycielka (ale nie historii) ucz sie dziw............ko, a nie zal sie na nauczycielke czasami takie barany jak Ty mowia takie glupoty, ze trudno powstrzymac smiech

Gość gość
jakbym miała uczyć takiego głąba jak ty to tez bym przeklinała :/

Gość gość
Jak wam prymitywy trudno powstrzymać śmiech to nie bierzcie się za nauczanie, jak 75% klasy jest zagrożonej z przedmiotu to chyba ktoś dobrze swojej pracy nie wykonał. Ale swój swojego pozna - baran młodego barana, i nie mówcie, że tak się odzywacie do wszystkich tępawych dzieci tylko do takich co sobie możecie pozwolić, tym lepiej sytuowanym / dzieciom znajomych nic nie powiecie, nieroby j****e, odwalacie z łaską po 20 godzin tygodniowo.

Gość gość
Nauczycielem może zostać każdy, to najłatwiejsze na co mozna się dostać. Jak tacy mądrzy to czemu nie prawnicy / lekarze? No właśnie :D

Gość gość
Bezposrednim przelozonym jest dyrektor szkoly i tam mozesz to zglosic!ALE....nie masz swiadkow i nikt ci nie uwierzy zwlaszcza,ze masz same jedynki,wiec nie jestes wiarygodna a to,ze nauczycielka przeklinala to nic takiego...samo zycie...mlodziez to dopiero przeklina!

Gość gość
może i trochę przegieła ale 100% prawdy powiedziała

Gość gość
A bo taka prawda, w*****a mnie jak pseudo-inteligenci pyskują. Nie spotkałem się z taką frustacją i wywyższaniem się u przedstawicieli innych zawodów, bardziej cenionych.