Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przedluzka na

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos z was uzywal przedluzki na penisa? Jakie uczucie dla k i m .czy faktycznie daje tyle przykemnosci kobiecie?

No więc tak. Na pewno jest to indywidualna sprawa, bo każdy z nas ma inne podejście. W naszym przypadku było to tak. Zakupiliśmy taki wynalazek z czystej ciekawości przy okazji wakacji. wybraliśmy taki model ze względu na dodatkowe mocowanie. http://www.bazarek.pl/produkt/3149300/nakladka-crystal-skin.html żart że marchewka wzmacnia potencję, ale trudno ja zamocowac, pasuje to tej zabawki. Pierwsze próby uzbrojenia się w to zakończyły sie fiaskiem ze względu na moja irytację. Jednak wreszcie opanowałem tę sztukę. Kluczem okazał się brak delikatności dla tego urządzenia. Co do doznań. Użyliśmy tego tylko 2 czy 3 razy. Ja czułem się w tym całkiem dobrze ale otrzymujesz pewne doznania kosztem innych. Jak odczuwanie ciała kobiety. Jest ci bardzo bardzo ciasno przy wchodzeniu w nią jednak jej ciała tam nie czujesz a ucisk silikonu. Poszalec nie moglem, bo moja milosc ma malutką dziureczke. Wiec sporo wyczucia trzeba zachowac. Teraz najwazniejsze czyli czy jej się to podobało. W naszym przypadku niezbyt. Czuła dyskomfort i chwilami ból. Wiec po niedługiej zabawie wracalismy jednak do standardu. Choc nie ma wielkich oporów przed tym, aż tak tragicznie nie było. I pewnie jeszcze kiedyś się tak pobawimy, to jednak oboje wolimy zabawę bez. Kupując takie coś pamiętaj również o sporej ilości żelu intymnego dobrej jakości by nie wywołac u niej jakichś podrażnień czy uczulenia. Będziecie go potrzebowac sporo.