Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biszkopty

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem mamą 5,5 miesiecznej Tosi i od miesiąca wprowadzam jej gluten wg tych nowych zasad czyli łyżeczka kaszy manny dziennie ale zaczełam sie zastanawiac czy np nie moge zastąpic kaszy pokruszkonym biszkoptem z owocem albo biszkoptem z herbatka. No i czy już mogę dawać małej chrupki kukurydziane i czy też to jako gluten czy normalnie żeby sobie "mymlała"

Gość gość
naprawde nikt nic nie odpowie?

Gość gość
chrupki kukurydziane są bezglutenowe!!! W biszkopcie jest duzo wiecej glutenu niż łyzeczce kaszy mannej. Ja bym poczekała zbiszkoptem jeszcze z miesiąc, a nawet półtora ale zrobisz jak uważasz.

Gość gość
Moja teściowa ostatnio powiedziała mojemu mężowi, że powinniśmy już zacząć wprowadzać córeczce normalne jedzenie (mała ma 3 miesiące!). Powiedziała, że powinniśmy chociaż biszkopcika w herbacie moczyć i jej podawać! Myślałam, że padnę jak to usłyszałam! Ale ona miała takie metody wychowawcze, że strach słuchać...

Gość gość
W biszkoptach sa jajka:)a wiec poczekaj z nimi do wprowadzenia zoltka w 7 miesiacu. Natomiast mozesz uzyc herbatnika jak juz ci zalezy,w niewielkiej ilosci.