Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedziec Jej

Polecane posty

Gość gość

Chcę zrobić niespodzianke koleżance ktora studiuje w innym miescie. Dawno Jej nie widzialem, dzwonilismy do siebie czesto gadalismy po godzinie itp pisalismy na fb i przez ten czas zaczelo mi na niej zalezec, nigdy nie dalem jej wczesniej nawet odczuc ze mi sie podoba a teraz chce ją odwiedzic z zaskoczenia, bez uprzedzenia i z kwiatami powiedziec prosto z mostu wszystko, myslicie ze to dobry pomysl ? czy moze Ją to np zniechęcić ?!

Gość gość
Moze zniechecic jesli nie odwzajemnia uczuc. Takie akcje mozna robic jesli sie jest pewnym, ze sie ucieszy.

Gość gość
A co jak bedzie właśnie miała maseczkę na twarzy lub bedzie moczyła nogi, albo farbowała włosy? ja tam nie lubię nagłych odwiedziń

Gość gość
nie no zrobić to chce np jak będzie wracala np z uczelni, nie w domu bo i tak nie mam nawet adresu, musze ją odnalesc poprostu na uczelni 300km od miasta w ktorym ja mieszkam, więc może to doceni ?!

Gość gość
Jesli jestes pewny jej uczuc to ok a jesli nie to nie polecam... naprawde...

Gość gość
aktualnie nie mamy ze soba kontaktu, zmienila nr tel bo napisalem Jej cos niemilego sprowokowany bo dala moj nr, niecaly miesiac temu napisala na maila ze moze sie spotkac finalnie sie nie spotka ze mna wlasnie za to co napisalem ale ja chce ja odnalesc przeprosic i powiedziec wszystko ze przez ten czas zaczelo mi zalezec itd skoro sama napisala po ponad 3miesiacach wiec moze warto ?!

Gość gość
na siłę chcesz zrobić z siebie durnia

Gość gość
kiedy nie mogę przestać o Niej myśleć :/