Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam, od razu zaznaczam, że nie jestem nastolatką, tylko 27latką po studiach z dobrą pracą, zadaję to głupie pytanie, bo do mojego ginekologa udało mi się wcisnąć dopiero na przyszły tydzień :/ Od początku- miałam okres 2 miesiące temu, w zeszłym miesiącu, centralnie w mój ślub wypadłby mi okres, więc nie robiłam przerwy w tabletkach. miesiączki powinnam dostać w niedziele, tak się stało, ALE OKRES TRWAŁ TYLKO 1 DZIEŃ... a wcześniej zdarzyło mi się kochać z mężem, chociaż zapomniałam 1 tabletki, tzn wzięłam ją za późno.

Gość gość
Kobieto, masz 27 lat i zero cierpliwości i wiedzy ogólnej o cyklach kobiety? Wizytę masz w przyszłym tygodniu. Możesz być w ciąży ale możesz też nie być. Co zmieni ten tydzień? Skup się na czymś innym, a nie zachowujesz jak nastolatka, skoro nią nie jesteś. Jeśli jesteś w ciąży, to dowiesz się o tym w przyszłym tygodniu a jeśli nie jesteś to też dowiesz się o tym w przyszłym tygodniu. Do tego czasu nikt i nic nie rozwieje Twoich wątpliwości (może trochę test ciążowy). Jeśli masz cierpliwość nastolatki i nie wytrzymasz do przyszłego tygodnia - rozwiązanie jest proste: zapisz się prywatnie do jakiegokolwiek gabinetu (lekarze przyjmują także wieczorem). Od jutra będziesz mogła zając się zbieraniem na wyprawkę (jeśli jesteś w ciąży) lub innymi codziennymi sprawami (jeśli nie jesteś).