Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzacc

jakie wkładki laktacyjne i podpaski po porodzie

Polecane posty

Gość niewiedzacc

? jakie zakupiłyście?

Gość gość
Wkładki Grebera najlepsze

Gość gość
dla mnie najlepsze były wkładki z johnsona. Na początku używała wkładów poprorodowych mama z belli a potem podpasek z bawełna bo always są sztuczne

Gość gość
Podpisuję się pod gościem wyżej. Jonson i bella są najlepsze.

Gość Maminka_wawka
Jeśli chodzi o wkłdki laktacyjne używałam BabyOno Pramium (znalazłam je na kbaby_pl). Do podpasek większej wagi nie przywiązywałam.

Gość gość
Ja wkladki miala tomme tippe, ollecam. Jesli chodzi o podklady to powiem tak. Jesli chodzi o porod naturalny jak najbardzien bella mamma, bo sa miekkie i nie podraznia krocza. Felerem jak dla mnie bylo to ze zwijaly sie w kluczowym miejscu. Jednak ja bylam po cesarce i bol krocza mnie nie dotyczyl. Dla mnie lepsze byly ts szpitalne, bo dopiero po czasie dowiedzialam sie ze szpital podklady zapewnia - takze dowiedz sie bo byc moze u ciebie tez tak jest. Mi zostala jedna paczka mega duzych podpasek i leza na dnie szafy

Gość gość
Z nuk są b fajne aje tyle mi szlo że się na babydream przerzucilam :D

Gość gość
podpaski always nie wszystkie są sztuczne, ja używam allways soft like cotton w takich różowych opakowaniach - cienkie i elastyczne, dopasowują się, polecam

Gość gość
wkładki nuk - są miłe w dotyku, nie podrażniają i nie przesuwają się w staniku. Podpaski - ja absolutnie odradzam bellę. Na początku używałam Canpola - są bardzo chłonne, nie miałam z nimi żadnych niespodzianek, gdy krwawienie było dość mocne. Jak mi się skończyły i w sklepie nie było innych to kupiłam bellę - dla mnie dramat. Brak przylepca, więc wszystko się przesuwało w majtkach, chłonność kiepska. Miałam zaraz po porodzie problem z nietrzymaniem moczu i niestety mając tę super podpaskę kilka razy zanim dobiegłam do toalety miałam mokre spodnie i lało mi się po nogach :/ W późniejszym okresie używałam alwaysów ale z tą bawełnianą otoczką.

Gość gość
Wkładek nie używałam bo nie były mi potrzebne a podpaski polecam hartmann,są bardzo cieniutkie ale niesamowicie chłonne.Nie znam innych lepszych.

Gość gość
Wkłady z canpola a potem podpaski z bella cotton bo nie odparzają.A A wkłądki z jonhsona są super i niedrogie.