Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerryy

zwiazek z niewlasciwym

Polecane posty

Gość jerryy

Dziewczyna z.która byłem parę miesięcy wróciła teraz do swojego byłego. Ostatnio z nią rozmawiałem, po dość długim nie odzywaniu sie do siebie. Powiedziała mi ze go nie kocha i ze traktuje go bardziej jak przyjaciela ale wie ze on ja kocha i chce dla niej dobrze i myśli ze się jej z nim ułoży. Najgorsze jest to ze cały czas myśli o mnie i strasznie teskni. myślę ze mnie kocha ale ona teraz już tego nie przyzna... Tkwie w jej głowie do tego stopnia ze ona nie potrafi się nawet całować z tym byłym... Między nami już nigdy nic nie bedzie, za dużo się złego wydarzyło... Ale uważam ze ona popełnia błąd wiążąc się z nim bez miłości a cały czas ma mnie w głowie i sercu. Nie jestem zazdrosny, nie chce żeby do mnie wracała, ale uważam ze popełnia straszny błąd... Może przecież dac sobie szansę na poznanie kogoś do.kogo poczuje to.co do mnie czuła i o mnie zapomni... Bo przy nim napewno nie zapomni o mnie... Co o tym myślicie?

Gość gość
A co Cie to obchodzi ? zajmij się swoja dupa a nie pod pozorami troski podnosisz sobie ego jak ostatni frajer:)