Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak go podkręcić

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, to pierwszy raz kiedy uciekam się do porad na forum więc proszę o wyrozumiałość. Mam taki tyci problem... Jakiś czas temu poznałam fajnego faceta (oczywiście przez internet znajomość toczy się na sporą odległość i od lipca tego roku). Na początku on dawał z siebie dużo. To on nalegał na spotkania i rozmowy do późna. Ja byłam raczej zdystansowana i traktowałam tą znajomość jak przelotny romans. Cały czas kontrolowałam jego wyznania, oczywiście sprawiały mi przyjemność, ale w mądry sposób dozowałam mu swoją uwagę. W końcu on wyznał mi, że się zakochał, a ja kilka dni później powiedziałam to samo (na żywo) i naprawdę tak jest. Problem polega na tym, że znacznie ustąpiłam pola, nie chodzi o łóżko, bo nie poszliśmy jeszcze na całość, ale pokazałam mu miłą dziewczynę, która na dłuższą metę będzie w stanie zrezygnować z siebie by go uszczęśliwić. On wciąż się odzywa, ale kontakt nie jest tak intensywny i romantyczny jak wcześniej ( kiedyś dzwonił i pisał prawie cały czas teraz ma jakby mniej czasu i wymyka mi się). Dodam, że nie jestem typem desperatki i takie ustąpienie pola nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło. Proszę o rady jak przywrócić tą relację i jego zachowanie na właściwy tor Z góry dziękuje .

Gość gość
Właściwy tor będzie wtedy, jak on będzie za tobą latał, tak?