Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość bratowej

Polecane posty

Gość gość

Mój brat ożenił się z panną, która wiecznie jest niezadowolona i wygląda jakby jej coś śmierdziało pod nosem. Krytykuje wszystko i wszystkich. W naszym domu nie podoba jej się wystrój, nie podoba się jej mój styl życia, to, jakie życie planuję z moim facetem. Nie podoba jej się nawet własny mąż, a mój brat - ciągle go krytykuje. I zrzędzi, zrzędzi, zrzędzi... to po co za niego wychodziła...?!?

Gość Kinky Ska
twój brat musi być........ jest ona atrakcyjna ?

Gość Szmaragdowa jesieńńń
Ale jak to, mieszkacie razem? Czy twój brat ze swoją żoną nie mogą byc samodzielni i mieszkac osobno? :D

Gość gość
Nie mam nic do wyglądu innych ludzi i nie chciałabym, aby mój brat leciał na wygląd, ale... nie, zdecydowanie NIE JEST ATRAKCYJNA. Powiedziałabym, że raczej wręcz przeciwnie.

Gość gość
Mieszkają osobno, na całe szczęście, przyjechali w odwiedziny. Musiałam się wyżalić :( Nie lubię tych wizyt...

Gość kinkyreggae
twój brat to dewiant jakiś bo normalny facet by nie brał paszczaka co buduje swoja pewność siebie wytykając wszystkim wady

Gość Szmaragdowa jesieńńń
no to może pogadaj ze swoim bratem... oczywiście nie chodzi tu o to żebyś go nastawiała przeciwko niej, tylko o normalną rozmowe, może on nie widzi jej niegrzecznego zachowania... skoro oni przyjezdzają do was, to tym bardziej powinna się grzecznie zachowac, mnie by było wstyd tak przed kimś...

Gość gość
Mój brat jest... dziwny. A jest gorzej. Nie wiecie, jaką ona ma przeszłość... :o Ale wszystko bym zrozumiała, gdyby ona była miła. A nie jest. Mój brat to chyba masochista :(