Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta na temat wiedzy o HIV AIDS

Polecane posty

Gość gość

Mogłabym prosić o wypełnienie tej ankiety? byłabym bardzo wdzięczna bo potrzebuje ją do napisania pracy naukowej:) ankieta ma 53 pyt i jest anonimowa. Czy mogę prosić w miarę możliwości o zamieszczenie linka na swoim facebooku i rozesłania znajomym tej ankiety? z góry dziękuję:) http://moje-ankiety.pl/respond-52671.html

Gość gość
Czy w ciągu ostatnich kilku tygodnii miałaś kontakt z kampaniami informacyjnymi nt HIV/AIDS. Odp. : nie. Następne pytanie - gdzie miałaś ten kontakt... :)

Gość gość
pytanie nie jest bezsensowne, poniewaz nie odnosi sie do pytania powyzej, jesli przeczytasz ZE ZROZUMIENIEM

Gość gość
Bez wzgledu na to czy odnosi sie czy nie (a odnosi sie, bo o kontakcie w ogole jest mowa w ktoryms z wczesniejszych pytan) to powinna byc mozliwosc odpowiedzi "nie spotkalam sie". 🖐️

Gość gość
Pytanie o kontakt 'ostatnio' w jednym pytaniu i o generalny w kolejnym NIE MA ZWIAZKU

Gość gość
Nigdy nie miałam zadnego kontaktu z informacjami nt HIV/AIDS nie spotkalam sie z kampania spoleczna itd. itp... Co mam odpowiedziec?

masz pytanie o miejsce zamieszkania ma złe kategorie. ja mieszkam na wsi i zakwalifikujesz mnie do złej przegródki