Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaNkla

Pomozcie Co to bylo

Polecane posty

Gość PaNkla

Czesc. Spoznia mi sie okres 8 dni. Prawdopodobnie przesunela mi sie owulacja, bo jakis tydzien temu moja szyjka byla wysoko, a sluz wodnisty i podobny do plodnego. Obserwuje sie od niedawna bo dopiero jakies 2 miesiace. W kazdym razie staramy sie z moim o dziecko. Zawsze przed okresem pobolewalo mnie podbrzusze takze zawsze wiedzialam kiedy @ przyjdzie. Tym razem bylo troche inaczej. W trakcie jednego dnia dostalam takiego jakby scisku (trwalo to tylko chwile), a potem przez nastepne 2 dni napiecie (nie bol) w podbrzuszu. No i ustalo. Ta sytuacja miala miejsce 5,6,7 pazdziernika. A dzis od samego rana mialam brazowawe plamienie. Myslac ze to okres zaaplikowalam tampona i poszlam do pracy. W pracy po 2-3 godzinach poszlam zmienic tampon, a jak sie okazalo na tamponie lekkie slady brazowego plamienia i moze ze dwie plamki takiej czystej typowo czerowej krwi (nie takiej jak przy okresie). Dla pewnosci zalozylam drugi tampon, Po jego wyjeciu nie bylo widac juz krwi tylko lekkie brazowawe i gdzieniedzie rozowe plamki. Teraz jak przyszlam do domu wszystko ustapilo. Nie czulam sie w tym czasie jak przy okresie - zadnych ciagniecie w podbrzuszu, boli, uczucia ze cos jednak ze mnie leci. Czy to mogla byc implantacja? Cykle mam 30 czasem 31 dniowe. @ nie przyszla w terminie (chyba wtedy byla ta przesunieta owulacja)

Gość PanKla
Czy ktoras z was miala takie plamienie implantacyjne?

Gość gość
Mogło być to plamienie implantacyjne.

Gość PanKla
Mam wielka nadzieje ze to wlasnie bylo to!;) Moze wypowie sie ktos kto przerabial cos takiego?

Gość justin1321
Ja miałam dokładnie tak samo :) zamiast okresu tylko brązowe plamienie, a potem test i II kreseczki :) Radzę zrobić test a do pewności wykonać badanie bhcg. Powodzenia i raczej juz mogę gratulować fasolki :)

Gość PanKla
W takim razie 3maj kciuki;) Test planuje zrobic w weekend zeby poziom hormonu jesli to ciaza byl juz odpowiedni.

Gość PanKla
W takim razie 3maj kciuki;) Test planuje zrobic w weekend zeby poziom hormonu jesli to ciaza byl juz odpowiedni. A mialas wtedy jakis bol poodbrzusza czy cos? Bo ja nie mam wcale. Tylko 5,6 i 7 pazdziernika jak pisalam wyzej a dzisiaj to krotkie plamienie.

Gość justin1321
Trzymam mocko kciuki :) Na pewno sie uda !!!! Ja w sumie żadnych objawów nie miałam po za bólem brzucha który pojawił sie po dniu spodziewanej @ Pisz jak wynik

Gość PanKla
Dam znac w weekend;) Test juz na mnie czeka ale jakos wytrzymam;) Ja wlasnie nie mam zadnych boli tylko to co pisalam wyzej. Mam nadzieje ze to wlasnie byla implantacja