Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy studia zaoczne są gorsze od dziennych

Polecane posty

Gość gość

jak na to patrzą pracodawcy

Gość gość
pracodawca to bez roznicy xD

Gość gość
Najczęściej wcale. Mi się raz w życiu zdarzyło widzieć ofertę, w której wymagany był dzienny tryb ukończenia studiów. Częściej ma to znaczenie, gdy szukasz pracy w trakcie studiów: lubią zaocznych bo oszczędzają na ZUSie a mają pracownika cały tydzień. A po studiach i ukończeniu 26 lat to nie ma już znaczenia.

Gość gość
a dlaczego miałyby być gorsze? jak ktoś chce się uczyć, to tryb tej nauki będzie mu obojętny, a jak ktoś jest leniem i leserem, to nic mu nie pomoże- proste

Gość truszkafka
zaoczne nie sa wcale gorsze od dziennych... teraz nie ma to już znaczenia. trzeba brac pod uwagę przedmioty, przygotowanie do zawodu, reagowanie na rynek pracy... i dopiero wybrać uczelnie, tryb itd. ja jestem po SWSZ w Katowicach i szczerze polecam wszystkim :):)

Gość kiszkakiszona
zalezy od pracy i czy pracodawca chce zatrudnic studenta, czy absolwenta ;) jak studenta to lepiej zaoczne, bo jest bardziej dyspozycyjny, a absolwenta to wiekszosc pracodawcow ma gdzies ;P ja studiowalem w wsb-nlu w nowym sączu zaocznie i i tak pracodawca jarał sie ze skonczylem te uczelnie i nie patrzyl nawet czy zaocznie c zy dziennie :D

Gość gość
Zaoczne studia? Takie ze zjazdami raz na dwa tygodnie? Bez ćwiczeń, konwersatoriów, wykładów monograficznych i innych takich? G***o a nie studia. :D :D