Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY JESTEM W CIAZY

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 16 lat i mam problem. Nie mam okresu od ponad miesiaca. 2 tyg temu miałam brązowy śluz, przez jakiś tydzien..robiłam już dwa testy, każdy był negatywny. Boję się że mogę być w ciąży, bo robiłam to bez jakiegokolwiek zabezpieczenia. Chłopak niby się spuścił na brzuch..ale wcześniej była zabawa `reczna` ale się umył. Teraz mam normalny śluz i bóle sutków..ale okresu brak.. Co mi może byc? Dodam jeszcze, że chodze regularnie na siłownie od wrzesnia. To może mieć jakiś wpływ na to?

Gość gość
W Twoim wieku takie opóźnienie jest normalne. Po jakim czasie od stosunku robiłaś testy ciążowe?

Gość gość
Matko! Nauczcie się przygotowywać te ankiety. :o "Cykl płciowy u kobiety to: -tylko miesiączka -miesiączka i owulacja -tylko owulacja -nie wiem" :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Gość gość
Autorko (autorze?), przed przygotowaniem takiej ankiety wypadałoby najpierw wrócić do szkoły podstawowej na lekcje biologii. :o "Czym według Pani/Pana jest owulacja? -to inaczej miesiączka -to uwolnienie komórki jajowej z jajowodów, świadczące, że kobieta jest płodna -to uwolnienie komórki jajowej z jajowodów, świadczące, że kobieta jest niepłodna -badanie ginekologiczne -nie wiem" Jak komórka jajowa opuści jajowód to jest już po ptakach. :o 🖐️

Gość gość
Pierwszy test robiłam po tygodniu, a drugi po 2 i pól tygodnia, obydwa były robione rano i na czczo.:)

Gość gość
"Na jakim poziomie jest stan Pani/Pana wiedzy na temat antykoncepcji?" Lepszym niż poziom wiedzy autora ankiety. :o 🖐️

Gość gość
Po tygodniu to za wcześnie, żeby test wykazał ciążę, ale ten drugi dał już wiarygodny wynik. Od jak dawna miesiączkujesz?

Gość gość
od 4-5 klasy podstawówki.

Gość gość
Przerażające. :o Powinnaś mieć zapisane przynajmniej miesiąc i rok. Ile miałaś lat?

Levviatan znam 30stke która nie chce mieć dzieci i co k***a ma nie uprawiać seksu, zabetonować sobie cipe? Jesteś k***a p******y. Seks jest dla każdego, sprawia przyjemność ale k***a zrozum ze ludzie którzy nie są gotowi na dziecko też chcą uprawiać seks. Seks nie służy tylko do prokreacji debilu