Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Jestem tu nowa, dużo sie juz naczytalam i postanowilam wkoncu sama napisac. Mój problem polega na tym ze kochalam sie z moim facetem w dni płodne bez zabezpieczenia i on skończyl we mnie ( nie miałam pojecia ze to dni płodne, zle obliczyłam) po jakims tygodniu zauważylam w śluźie na wkładce takie jakby brązowe grudki, niteczki krwii ale naprawde bardzo małe. Mój biust i tak juz sporych rozmiarów jakby napuchł jakies 2 tyg temu. pojawiły sie żyły i ogólna bolesność (dodam że nigdy nie bolały mnie piersi, nawet przed okresem i jest do dla mnie nowość. współczuje serdecznie tym z was które przechodza to co miesiąc), teraz juz mniej ale jednak. Jestem senna śpię codziennie po południu, zmęczona itd. w piatek, ten który ma byc tj. 11.10 mam dostać planowany okres. nie boli mnie brzuch co zwykle sie działo. mam tak strasznie wilgotno, tak bardzo ze co chwile latam do łazienki bo mysle ze to okres. mam taki gesty biały sluz.. nie planowalam teraz dziecka ale zarowno ja jak i moj ukochany bedziemy szczesliwi jesli ta mała fasolka tam będzie.. bardzo nie chce dostac tego okresu ale jednak boje sie ze przyjdzie.. doradzicie cos dziewczyny?

Gość gość
jezeli jestes w ciazy to test juz ci pokaze, nie nakrecaj sie bo ja mialam co miesiac wszystkie objawy ciazowe, jedynym wyjatkiem byly piersi w ktorych czulam mrowienie , wtedy bylam w ciazy a reszta to byla na okres, a naprawde mialam silne objawy;

Gość gość
test ciążowy zrób i koniec dumania

Gość gość
Tak wiem że musze zrobic test ale niestety poczekać jeszcze musze bo okres ma przyjśc planowo w piatek.. jesli sie nie pojawi napewno go zrobie.. ale nie moge sie doczekac, boje sie ze jednak go dostane i ze tylko sie nakrecam nie potrzebnie :(

Gość gość
moze jakaś mamusia sie wypowie.. podzieli doświadczeniami i opowie jakie miała objawy tak wcześnie jeżeli w ogóle. wiem ze każa ma inaczej. prosze