Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety mają takie wysokie standardy

Polecane posty

Gość gość

Jak to możliwe, że otyła kobieta z trądzikiem i śmierdzącym oddechem mnie nawet nie chce? Czy naprawdę za wszystko na tym świecie trzeba płacić?

Gość gość
Kobiety nie dość, że patrzą na wygląd, to jeszcze na osobowość i do portfela. Trudno im dogodzić. Nie dziwota, że przyrost naturalny coraz mniejszy.

Gość gość
A co oprócz kootasa jesteście w stanie Nam kobietom zaoferować.Wszystko inne,z powodzeniem zdobywamy same,więc?O co kaman?

Gość gość
ale pojechałeś :D:D skoro aż tak zanizyles wymagania i nic to sorry ale musisz być bardzo poniżej przeciętnej :P

Gość gość
no sorry, ale w czasach pracy zawodowej kobiet, jeżeli nie masz nic do zaoferowania, to jesteś tylko balastem nawet dla baby z trądzikiem, bo lepiej się zyje samej niż z nudnym, brzydkim obibokiem bez pracy/z minimalną

Gość gość
Staszek...ja zdobyłam sama,więc mozna:)

Gość ramoneska
Bo kobiety nie szukają syna, ale mężczyzny. Same teraz pracują, są samodzielne i wykształcone. I tego samego oczekują. Dlatego każda z Pań patrzy na charakter, zarobek i wygląd potencjalnego partnera. Nie wspomnę już o sprawach łóżkowych, bo to także dla większości ważne. Bo nie spotykam się z kimś, by gadać o pracy i grać w GTA V prawda??

Gość gość
A widzisz gdzieś,że napisałam,że wszystkie...więc Ty nie p*****l.Peace.

Gość ramoneska
muszę się ze Staszkiem zgodzić, bo niestety wiele jest też kobiet, co same ani inteligencją, ani zaradnością, ani wyglądem zbytnim nie grzeszą, a wymagają nie wiadomo czego. Jednak to sporadyczne przypadki i nie każda taka jest. Podobnie jak nie każdy facet to inkarnacja szatana ;)

Gość gość
Nie chcę się kłocić...niech bedzie Twoja racja:)

Gość gość
serio zabiegałeś o względy pryszczatej, otyłej kobiety z cuchnącym oddechem? Musisz być niezwykle zdesperowany albo nieudacznikiem jeśli musisz się brać za kobiety, które cię brzydzą. U mnie rachunek jest prosty - oczekuję od faceta tyle i sama mam do zaoferowania. Nie będę z robotnikiem po zawodówce bez przedniego zęba, jeśli jestem samowystarczalna, ciągle podnoszę swoje kwalifikacje i raczej dobrze wyglądam.

Gość ramoneska
Aha! I do autora tematu. Zastanów się CZEMU żadna cię nie chce. Wygląd czy charakter? Bo z wyglądu MOŻESZ być nieciekawy, ale jak masz fajną osobowość, to pannę zdobędziesz i to nie bele jaką. Jeśli zaś masz dziwny charakter, jesteś chamem, gburem, marudą lub masz inne znaczne przywary to możesz mieć problem i odstraszyć nawet brzydulę o nieświeżym oddechu. No i na Boga nie zaniżaj sobie wymagań! Nie mówię byś na miss polonia polował, ale śmierdzące usta i znaczna otyłość to rzeczy obok których ja jako kobieta bym nie przeszła obojętnie. Lepiej już być samemu niż z kimś kto nas odrzuca zapaszkiem.

Gość gość
kobiety i mężczyźni nie są tacy sami i ich role społeczne nie są takie same. tak więc nawet taka co nie ma pracy i ambicji w tej dziedzinie będzie szukała zaradnego chłopa i ma szanse takiego znaleźć, a facet bez niczego już jest w ciemnej doopie i nikt go nie zechce. kolokwialnie rzecz ujmując- baba może sobie być c**ą życową, facet- nie. to jest bardzo proste i możecie sobie płakać, ale to nic nie zmieni

Gość ramoneska
Kurcze! Bo facet MA być zaradny i mieć honor!!! Godziłbyś się by cię baba utrzymywała?? Facet musi być zaradna! Tak samo jak od nas wymaga się bycia ładnymi, ciepłymi, potrafiącymi gotować ;D. My też mamy z góry narzucone role kolego ;)

Gość Rubikovský bloček
Musisz sobą 'wiele reprezentować' skoro taki' wynalazek' odrzucił takie coś.