Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie sa zadania pomocnika cukiernika

Polecane posty

Gość gość

bardzo prosze o pomoc, juz dzis pytalam o to ale odp byly takie jak zawsze na kafe:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ehhh chyba nikt mi nie odpowie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Mam małe marzenie
rule number 1. Nie obżerać się :p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jeszcze ktos????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość knkna
Wujjek google powie wszystko :) jego się zapytaj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no wlasnie szukalam i nic nie moge znalezc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
odpowiedziałam Ci tam-rzeczowo!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
prosze jednak o szczegolowe inf

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
mam napisać jak się sypie kruszonkę na ciasto????czy jakie czynności trzeba wykonać,żeby umyć blaszkę????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zmorek
posłuchaj, cukiernicy mają pewne tajemnice , w każdym zawodzie są tajemnice i musisz sobie to zapamiętać, aby zrobić dobrą kremówkę taką papieską albo rurkę z kremem to należy na ulicy dorwać psa albo nawet kilka psów takich śmietnikowych i należy psu dobrze zrobić, czyli złapać za jego kindybała i kindybałem psa poruszać aby z kindybała wyszedł krem na talerz , pies będzie oczywiście zadowolony, możesz spróbować jak ten krem smakuje, krem pobrany z dziesięciu psów i wymieszany spokojnie nadaje się do kremówek nawet papieskich !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nic sie nie dowiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie wiem, czego jeszcze chcesz się dowiedzieć:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
chodzi mi o to czym sie rozni praca cukiernika od pomocy cukiernika

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zmorek
zadaniem pomocniczki cukiernika jest pozyskać surowiec do zrobienia kremówki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zmorek;)durnowaty jesteś:P cukiernik nie myje blaszek a pomocnik tak cukiernik nie zamiata a pomocnik tak ...itd...itp....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zmorek
czy to jest prawda, że z zebranych śmieci z podłogi jest polepiona bajaderka ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
świrze;)nie wiem;nie jadam bajaderek ale nie jest to wykluczone:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
słyszałem że nadzienie do poczków jest robione z odrobiny kupy z dodadkiem ludzkiej krwi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
szczerze? podaj, wynieś, pozamiataj... albo pewnie coś w stylu zrób to zrób tamto, pomieszaj itd... wiadomo... że czegoś ważnego robić Ci nie dadzą.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
cukiernik robi swoje a Ty mu w tym pomagasz, czyli podajesz, mieszasz sprzątasz. No tak na moje oko... bo jednak to co ważne robi cukiernik a ty mu pogadasz czyli odwalasz to co niewygodne :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pisałam Jej to w tamtym wątku,ale chyba się nie spodobało:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zmorek
a kto mnie podpowie, jak sprawdzić, czy w torciku grzybowym albo w serowo-grzybowym są grzyby jadalne ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
bo wlasnie dostalam taka oferte i 10 zl na h

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
te grzyba nie są jadalne z ludzkiego punktu widzenia;bo -zapewniam cię-przed dotarciem do punktu skupu na pewno były robaczywe;wszystkie nierobaczywe idą na eksport.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Szukasz ciekawej pracy ? Pomysłu na biznes? Chcesz rozwiną swoje zainteresowania i pasje? Polecamy kwalifikacyjne kursy zawodowe - gdzie możesz uzyskać cenne kwalifikacje zawodowe i dyplom technika w danym zawodzie. Do zapisu nie wymagamy wykształcenia średniego ani matury! Nauka w systemie zaocznym, plany dostosowane do osób pracujących - możesz pogodzić pracę i edukację! Polecamy: elektryka, logistyka, usługi fryzjerskie, kucharz, cukiernik, rolnik, fotograf, technik przemysłu mody itp. Rekrutacja trwa cały rok ! Przyjdź do naszego biura a dowiesz się więcej : NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, tel 883070678, 683070678, mail: @ lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×