Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge patrzeć na ksiedzy po tej aferze

Polecane posty

Gość gość
26 księży pedofili jest rozpoznanych i zarejestrowanych. plus ukryte podziemie może być i 100x więcej

Gość gość
gender Globalna rewolucja seksualna" brzmi: "Likwidacja wolności w imię wolności Zakłada ono, że istoty ludzkie mogą absolutnie dowolnie wybierać sobie płeć biologiczną dzisiaj chłopcem jutro dziewczynka Tak uczą seksu 5-latki podręcznik wychowania seksualnego dla małych dzieci ”Skąd się wziąłeś”Na rysunkach pokazuje się dosłownie wszystko. Towarzyszą temu jednoznaczne teksty. Np. ”W ciepłej pochwie czuć mrowienie, podobne ogarnia penisa W jednej ze szkół nauczycielka opowiadała 10-latkom o seksie lesbijskim i to ze szczegółami berlińska gazeta "B.Z". Tamtejsze władze oświatowe wydały książkę pracy dla nauczycieli, w której zalecają, by na lekcjach wychowania seksualnego w siódmych klasach zachęcali uczniów do przedstawień pantomimicznych. Dzieci mają udawać orgazm i seks sado-maso

Gość gość
zawód ksiedz ma polegac głownie na szerzeniu moralnosci, dobra. Dlatego od kogo jak kogo, ale od nich tzreba tego bewzglednie wymagac. Niemoralmy ksiadz jest dodatkowo zerem zawodowym.

Gość gość
no patrz a myślałem że zawód ksiądz polega na sprzedaży usług i produktów religijnych.

Gość uCHwyt
powiedzmy że dwudziestusześciu księży pedofili jest rozpoznanych i zarejestrowanych w Polsce na jeden tysiąc parafii ale tych 26 może narobić takiego szamba , że parafianie tylko będą mieć zakodowane w głowach, że kościół to kloaka , więc co , chwasty o których ciągle w KK mówią pójdą do usunięcia, czy płyn Randap będzie potrzebny aby chemią opryskać chwasty ?

Gość gość
Mowi ona o wyzbyciu sie u dzieci przekonania, ze naturalny jest heteroseksualizm. Nowe pokolenie ma myslec, ze rownie naturalne i normalne sa: homoseksualizm, biseksualizm czy transseksualizm. Dalej jest tez podany przyklad predszkola w Stokholmie, gdzie dzieci nie sa traktowane, jak chlopcy czy dziewczynki a jako neutralne plciowo istotyhttp://www.youtube.com/watch?v=fny8vCzIWFY a tu z forumhttp://davidicke.pl/forum/zaglada-tozsamosci-w-ideologii-gender-t11975.html

Gość gość
to niech się tymi 26 manager ups tj biskup, zajmie żeby szamba nie robili. a co tu wymagać jak ich piar rodem ze średniowiecza - zakazać i ukryć. w dobie internetu to tak łatwo już nie ma.

Gość gość
ja mysle,ze jakby tak powspominac, wielu ludzi mialoby nieciekawe wspomnienia ksiezy z dziecińswta. ja np paieta jak nam , 7letnim dzieciom na lekcji religii ksiadz ni z gruszki ni z pietruszki sliniąc sięopowiadal jak todziewczynki maja sie ustrzec przed g***tem, co robic, ajk chlopcy zaczna je g****ic. Ja wtedy nie mialam pojecia, co to jest g***t i nie rozumialam, o co mu chodzi , ten ksiadz mnie okropnie brzydził, bałam sie go. Ten ksiadz nie lubil chlo[pców, pod byle pretekste lał ich linijka, dziewczynki sadzał na lekcji na kolanach ( szczesliwie mnie to ominelo). z kolei ksiadz przygotowujacy do bierzmowania bluzgal na lekcjach - k i p to byla norma.

Gość gość
no i co z tego,ze sie dzieci traktuje jak neutralnie plciowo istoty? jak sobie dobrze pomysle, to maja c syna i corke prawie w jednym wieku nie kazala np dziwczynce bawic sie lalkami a chlopcu smochodami. ieli wspolne zabawki i sami je wybierali. czytalam te same ksiazki, bawilismy sie w te same zabawy. Jakos nie wplynelo to na zmiane orientacji seksualnej:)

Gość gość
Hehehe, gościu przeliteruj ten wyraz na g...... bo nie wiem o co chodzi a jestem ciekawa

idioci zmieniają h.o.j.n.y na c.h.*.j.n.y. czyli najpierw wpierają mi niezdrowe słownictwo a potem cenzurują :))

Gość gość
Ok, dzięki, nie wpadło mi to do głowy

Gość gość
Kolejny ksiądz powiedział, że to dzieci prowokują.

Gość gość
Ja odkad pamietam chyba nawey za dzieca czula brzydzenie do ksiezy. Jest w nich tyle obudy i zaklamania.

Gość gość
Zamiotą wszystko pod dywan.