Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pokazac facetowi ze tez potrzebuje pieszczot

Polecane posty

Gość gość

Od ponad roku jestem z moim facetem. Ja mam 19 lat a on 24 wiec jest miedzy nami spora roznica wieku. nie zmienia to jednak faktu ze przezyl ze mna swoj pierwszy raz. Seks jest raczej udany. Jednak bardzo doskwiera mi brak czulosci z jego strony. To zazwyczaj ja dominuje. Chetnie go pieszcze bo lubie sprawiac mu przyjemnosc. Jednak on nie piesci mnie prawie wcale. Jak sama nakieruje go na muszelke to wlozy paluszka i troche popiesci ale na tym koniec. Nigdy nie sprawil mi przyjemnosci jezykiem i chyba nie chce. Glupio mi z nim pogadac bo nie chce go zranic. Kocham go bardzo ale brakuje mi takich pieszczot bo przez to mam problemy z osiagnieciem orgazmu. Pomozcie prosze bo mam meczy mnie taka sytuacja. Wkoncu mi tez chyba nalezy sie troche przyjemnosci

Gość gość
Powiedz wprost czego od niego oczekujesz i wcale go tym nie zranisz... facet nie ma doświadczenia i może boi się wychodzić z inicjatywą żebyś nie wzięła go za jakiegoś zboczka ;) a jeśli nie chcesz rozmawiać co co stoi na przeszkodzie abyś nakierowała w to miejsce jego głowę... ewentualnie możesz na nim usiąść ;)

Gość gość
W tym wieku powinien wiedzieć co nie co, no ale mniejsza o to :) Nie bój się go zranić, powinien to przyjąć to na klatę i cieszyć się z twojej przyjemności, a jak niby ma się domyślić skoro ty słowa nie powiesz, nie każ mu niczego, tylko zapytaj co lubi, a czego nie. Może nie lubi pieścić muszelki językiem, a może lubi ale myśli że ty nie lubisz, więc się ogranicza? Nie zapytasz to się nie dowiesz :)

Napisz mu email albo nagraj filmik z kochankiem jak cię pieści i obejrzyjcie sobie wieczorem przy winku.