Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze objawy ciąży

Polecane posty

Gość gość

W samym środku cyklu poprzytulaliśmy się z moim facetem :P Sprawdziłam to już na wielu kalkulatorach, że był to najgroźniejszy dzień. Używaliśmy Patentex ale bez odczekania choćby kilku minut i bez dodatkowych zabezpieczeń. Dziś minęło 5 dni i generalnie jestem realistką i rozsądek (i nadzieja) mówi mi, że to nie możliwe, żebym zaszłą w ciązę a tym bardziej żebym już to czuła ale jednak czuję się jakoś na tyle inaczej niż zwykle, że zaczęłam dziś się nad tym samopoczuciem zastanawiać i dopadło mnie przerażenie, że może coś zaskoczyło? Niby nic się nie dzieje ale czuję się jakby brała mnie grypa, tyle że nie bolą mnie mięśnie jak przy grypie, trochę bolą mnie piersi ale najbardziej zaniepokoiło mnie dziwne uczucie w podbrzuszu. Nigdy nie doszukuję się problemów tam gdzie ich nie ma ale mam jakieś przeczucie tym razem. Myślicie, że to może być oznaka, że zaszłam w ciążę? Tak szybko? To chyba nie możliwe?

Gość gość
Dzięki za link, już go widziałam. Tam piszą dziewczyny, które liczą na ciążę i każdy drobiazg odczytują jak objaw :) A ja chciałabym chłodnej oceny bo chyba spanikowałam dziś...

Gość gość
5 dni po stosunku jeszcze sie zarodek nie zagniezdzil, wiec nie ma opcji, zeby odczuwac objawy.

Gość balbapola
po zapłodnieniu często odczuwa się nudności i zawroty głowy ale zależy od organizmu każda kobieta jest inna 14 dni po stosunku zrób test albo idz do ginekologa

Gość gość
Naczyta sie czlowiek tych informacji a potem panikuje niepotrzebnie :-) ale jeszcze jutro zrobie test ;-)

Gość gość
Na test tez jeszcze za szybko Nie rozumie po co otwieraciie nowe watki,takich podobnych watkow jest tu wiele wystarczy wpisac w Google wczesne oznaki ciazy kafeteria i watek sam sie znajdzie.A tam znajdziecie odpowiedzi na swoje pytanie

Gość gość
Fakt jest kilka takich watkow ale i tak dzieki za odpowiedzi. P.S. I mam kolejny objaw wyczytany w necie -odbija mi sie ;-)

Gość gość
A sraczkę masz? To też jest objaw ciąży. I gorączka i kaszel i ból mięśni i ból głowy i zawroty głowy i wzdęcia i zaparcia i ch*j wie co jeszcze.

Gość gość
Szczesliwie nie mam ale widze, ze sie "gosciu" naczytales/as troche i wiedza sie powiekszyla. Gratuluje, lepsza taka wiedza niz zadna ;-)