Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo mnie to meczy jak sobie z tym poradzic

Polecane posty

Gość gość

Jestem o zazdrosna o ladniejsze kolezanki wiec kiedy obok jest bardziej ayrakcykna kobieta wychodze i jestem zalamana przez kilka dni,totalny brak woary w siebie i niskie poczucie wlasnej wartosci

Gość gość
zajmij się swoim życiem, nie ich.

Gość gość
Dbaj o siebie, nic Ci tak nie podwyższy samooceny

Gość Kinky Hollyłódz
Ile masz lat ? Moda narzuciła nam taki obraz atrakcyjności ale kwestią gustu jest to co nam sie podoba. Ty też z pewnością jesteś dla niektórych ludzi pociągająca.

Gość gość
Jeżeli dla ciebie jedyną wartością człowieka jest uroda ponadprzeciętna to ty pustak jesteś :D

Gość gość
Mam 22lata.To nie tak ze zyje czyims zyciem ale nie umiem zniesc mysli ze ktos ibny jest w kregu zainteresowania a nie ja.Dla przykladu wybieram sie na impreze caly dzien wybieram sukienke i buty,maluje paznokcie,robie wlosy i makijaz w domu wydaje mi sie ze wygladam super ale nie daj boze na imprezie pojawi sie ladniejsza dziewczyna to juz jestem zla bo przecieZ ona ma ladniejsza sukienke,ladniejszy lakier na paznokciach itp wkurza mnie to bardzo bo chcialabym miec kolezanki bez wzgledu na ich urode a charakter

Gość gość
Zgadzam sie to jest strasznie glupie i puste dlatego chce to zmienic

Gość gość
To nieuleczalne, przerąbane będziesz miała jak się zestarzejesz, ludzie będą cię palcami wytykali i się z ciebie śmiali :D ...objawy mini w wieku 70 lat i błyszczące dodatki jak na choince ;-)

Gość Kinky Hollyłódz
Wbij sobie do głowy ze poczucie piękna, estetyki to subiektywne odczucie. Więc to że ty uważasz ze ta dziewczyna jest ładniejsza ma lepsze paznokcie nie znaczy ze reszta populacji tez tak myśli.

Gość gość
czy jest możliwe, że naprawdę wyglądasz mniej super ? jeśli jesteś mniej atrakcyjna od tej atrakcyjnej koleżanki to na tej płaszczyźnie - realnie jesteś mniej atrakcyjna podobnie jak możesz być od kogoś niższa, uboższa, znać mniej języków czy gorzej gotować.

Gość gość
Kazdy facet gapil sie na nia nie na mnie wiec powiedzmy sobie szczerze-tak jestem mniej atrakcyjna,problem tkwi w tym ze kiedys nie przeszkadzalo mi to ze mam ladne kolezanki a teraz.. Szkoda gadac

Gość gość
przecież nie potrzebujesz "każdego" faceta tylko paru, może jednego. Koleżanki Ci wszystkich nie zabiorą.

Gość gość
Popatrz na brzydsze, od razu poprawi ci się humor. A sytuacji typu ty, jakaś ładniejsza lub 2 i kilka facetów nie zainteresowanych tobą - unikaj, z tym swoim kompleksem.