Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oryginal

Dlaczego tak trudno o związek

Polecane posty

Gość Oryginal

Witam wszystkich, piszę tutaj po raz pierwszy, ponieważ akurat naszła mnie taka refleksja.. Co się do kur**y nędzy dzieje z dzisiejszymi kobietami, tak ciężko znaleźć normalną dziewczynę z którą można by było stworzyć związek. Rozglądam się w okolicy, chodzę do popularnych miejsc, spotykam znajomych znajomych i nic, wszędzie to samo. Łatwiej znaleźć dziewczynę do "r******a" niż prawdziwą kobietę którą można pokochać. Co się z Wami dzieje? Gdzie jesteście? Napiszcie tutaj jeżeli jeszcze nie zaginęłyście w zgiełku XXI wieku!

Gość gość
bo prawdziwe kobiety nie biorą byle kogo :D tyle w temacie :P:)

Gość Kinky Soul
Rozwiń co znaczy według Ciebie normalna dziewczyna a powiem Ci gdzie takiej szukać.

Gość gość
Wcale nie, same się proszą i dają zwodzić ;)

Gość Oryginal
Normalna - skromna, ukierunkowana, stabilna emocjonalnie, wiedząca czego chce, inteligentna. To tak w skrócie. Gdzie szukać? ;)

Gość Kinky Soul
To w skrócie Ci napisze że powinieneś zainteresować sie takimi 40+ ;)

Gość gość
mój mąż 7 lat temu też miał podobny problem, miał już 31 lat i kilka nieudanych związków za sobą, jedna dziewczyna zerwała z nim przez emaila ja męża wyhaczyłam na Sympatii, sama do niego napisałam :-) tak więc polecam Sympatię, ale nie zrażaj się niepowodzeniami, ja pamiętam, że jeden koleś to mnie tam obrażał, ale po jakimś czasie mu się wstyd zrobiło i przeprosił

Gość gość
Skromna i pewna siebie? :D

Gość gość
po 40 też takie są, ale ja miałam 21 lat, jestem od męża 10 lat młodsza. Zawsze byłam dojrzała, zrównoważona, spokojna, ale ciepła i rodzinna

Gość Oryginal
Kinky Soul: No właśnie i tu się pojawia problem, że mam lat 23, a podchodzę do tego jak dużo starszy.. może życie tak mnie ustawiło, że mam takie podejście.

Gość gość
pewna siebie pewnie w tym stylu, że nie chwiejna emocjonalnie i rycząca bez powodu, czy też awanturująca się, wiedząca czego chce a skromna to bez krzykliwego uzewnętrzniania siebie - bez cudacznych strojów fryzur, ubrana z klasą

Gość Oryginal
Dużo zgodności w tym co napisałeś "gość godz 2:04"

Gość Kinky Soul
po co Ci w wieku 23 lat taka stabilizacja, rozumiem ze możesz być dojrzały, sam mam tyle lat i też trudno mi było znaleźć kogoś odpowiedniego. Baw sie jak masz możliwość, poznawaj kobiety jak jest okazja to stuk puk, nie rób z siebie świętoszka :P A może któraś będzie posiadał większość tych cech które pożądasz... Bo ideałów nie ma, a nawet jak są to przez chwile bo emocje, uczucia zmieniają ludzi :) nie idealizuj ... bo skończysz z ręką w gaciach :)

Gość Oryginal
No właśnie, jestem taki, że kobiety do mnie lgną.. ale jak widzę, że się pakuje do łóżka po pierwszej czy drugiej randce to co mam myśleć, z każdym tak może zrobić. Każdy ma jakieś potrzeby, w zależności od wieku, ja jestem puki co romantykiem, nic nie mogę na to poradzić. Lubie jak czuję, że kobietę do mnie ciągnie ale poczeka z "tym" trochę, da mi odczucie, że nie jest taka łatwa.

Gość mężczyzna przed trzydz
Mam ten sam "problem" :). Mam wrażenie, że świat dzieli się na 2 kategorie kobiet. Młode, energiczne, a w głowie długo długo nic, albo starsze, "po przejściach", wyrzeźbione przez innych mężczyzn. :P Pewnie jest coś pomiędzy, ale ja osobiście nie trafiam :P

Gość Oryginal
Trafić na taką to byłby cud, jak wehikuł czasu o którym śpiewał Dżem. ;)

Gość gość
Ja właśnie taka jestem i co mi z tego? Żaden mnie nie chce .

Gość gość
bo trzeba troche poszukac jest mnostwo kobiet z klasą ale czesto sa zaproacowane, a ze na nie nie trafiacie.... coż bo na dyskotece ich nie spotkacie.....

Gość gość
Niestety prawda jest taka, że kobiety są takie jakie są właśnie przez męźczyzn i ich podejście do nich. Które z kobiet mają największe powodzenie - ano te, które się wypindrzą. Wy nie zaczepiacie skromnych dziewczyn. Nie podchodzicie do cichych kobiet... I stąd efekty są jakie są. Zresztą nie przesadzajmy - mam mnóstwo normalnych koleżanek. Tylko one nie latają po dyskotekach, ani nie noszą wyzywających ciuchów - i pewnie dlatego Panowie ich nie zauważają...

No to gdzie te "normalne" można poznać? :P Po dyskotekach nie latam (no może czasami, jak jest jakaś okazja- ale na pewno nie szukam tam). W stereotypowym muzeum czy bibliotece nie będę podrywał, dajcie spokój ;)

Gość gość
A dupa ja jestem bardzo normalna i jestem zauwazana:D przez nienormalnych i normalnych ;)

Gość gość
Normalne dziewczyny sie nie szlajaja i nie biora co popadnie.. Ja wole siedziec w domu , a nawet jak gdzies wyjde do kina czy na spacer to i tak male szanse ze kogos poznam, ale lepiej samemu niz z jakims draniem i patalachem..

Czyli mam Cię wyhaczyć u Ciebie w domu? :)