Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubadupa

Jak zrzucić tłuszcz z ud

Polecane posty

Gość Grubadupa

Jestem gruszką (góra szczupła, monstrualne posladki i uda)Każdy zrzucony kilogram znika z górnych partii ciała, przez co zawczynam wyglądać nieciekawie... Moje wymiary przy wzroście 170cm to: Biust 100cm Talia 72cm Kości biodrowe 98cm Biodra 108cm :( Ćwicze w miarę regularnie, bardzo czesto jeżdzę na rowerze. Jakies rady?

Gość Grubadupa
Jakaś normalna odpowiedz?

Gość gość
dołączam się z pytaniem i podbijam temat... Autorko, ja kiedyś chodziłam na zajęcia fitness ABS Płaski brzuch, ładnie wtedy leciało z dolnych partii..

Gość Grubadupa
Ile juz ciwczen przerobilam, na ilu fitnesach nie byłam :) działo sie dokładnie to samo. Zgubilam 10cm w tali a w biodrach 6cm Czy to juz tak zawsze bedzie? Ze taka mam budowę i nic z tym nie zrobie?

Gość gość
Też mam figurę gruszki, kiedys miałam w biodrach 93 cm przy 162 wzrostu. Teraz mam 88 dzięki hula hop i grałam sporo w kosza w wakacje, a tam wiadomo dużo biegania i półprzysiadów

Gość Grubadupa
Masz 88, to super :) a ile w biuście? Ja bym była szczęśliwa gdybym miała mniej niz w sto ale i w biuście i biodrach, bez jakis wielkich roznic :p Ide do pracy, odezwę sie za 2-3h

Gość gość
Biust 84, w talii wcześniej miałam 64, teraz 59 :p trochę też rozbudowały mi się ramiona przez co sylewtka wydaję się w końcu proporcjonalna :D

Gość Grubadupa
To moze jeszcze jest dla mnie jakaś nadzieja. Moze jak stracę jeszcze z 10kg to i z tyłka tez pójdzie :)

Gość gość
Jestem zadowolona z siebie bardzo.W ciągu miesiaca schudłam 10 kg.:D Nie uzywam zadnych tabletek jedynie stosuję dietę.Sama jestem w milym szoku.

Gość Tobiasz82
Może sprawdź sobie te diety, które zostały przetestowane i wybierz jakąś dla siebie http://rankingdiet.pl/ <- tutaj np. lub na forach o fitnessie i zdr. odżywianiu

Gość gość
Nadzieja jest zawsze :) polecam hula hop jak umiesz kręcić. 10 kg w ciągu miesiąca to bardzo dużo : o podziwiam.

Gość Grubadupa
Umiem kręcić, jednak mało miejsca w mieszkaniu mam na to :( aa jaka dietę stosujesz?

Gość gość
Też nie mam za bardzo miejsca, zawsze coś przesunąć :) a plus jest taki że możesz przy tym słuchać muzyki, pooglądać tv. Wiem że to pytanie nie było do mnie, ale ja zrzuciłam tłuszczyk bez diety, samym sportem ;)