Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cos dziwnego dzieje sie z moim palcem POMOCY

Polecane posty

Gość gość

tydzien temu powstał na moim palcu mały bąbelek, nie ruszałam go ale pękł sam teraz cięgle puchnie i puchnie. Jedna ranka sie goi to powstaje kolejna opuchlizna co to moze byc ? co powinnam zrobic bo wyglada ten palec strasznie http://imageshack.us/a/img197/3060/dtex.jpg

Gość gość
idz do lekarza bo ładnie to nie wygląda,pewnie będzie potrzebny antybiotyk

Gość Bashmi
Wygląda na jakieś ropne zakażenie. Zasuwaj do lekarza po antybiotyk, bo stracisz ten palec!!!

Gość gość
moze samo mi zejdzie

Gość gość
zejdzie - razem z palcem zapisz się do lekarza - nawet internisty a tymczasem kup w aptece maść tribiotic bez recepty

Gość Bashmi
Jestem pielęgniarką, więc chyba mam jakieś pojęcie. Tracisz czas na siedzenie w necie ryzykując własnym zdrowiem. Masz tam jakąś bakterię. Może to gronkowiec. Trzeba pobrać wymaz. Ryzykuj dalej utratą palca lub zapaleniem mięśnia sercowego.

Gość gość
nie da rady nie mogę isc do lekarza nie mam ubezpieczenia a z kasa u mnie cienka teraz akurat tyle nieszczęść spada ostatnio na moja glowe ;__;

Gość gość
o f**k paskudnie to wyglada, nie sa to zarty, moze byc zakazenie, wyglada jak rumien po kleszczu, to powazna sprawa, moj dziadek mial podobnie na palcu u nogi i grozila mu amutacja, moze oczywiscie u cb to cos mniej powaznego ale nie bagatelizuj tego

Gość gość
jesli widzisz ze zamiast lepiej to palce sie pogarsza to musisz isc do lekarza bo moze to byc cos poważnego nie zwlekaj bo jeszcze palca ci utną

Gość gość
rana dzisaj wygląda inaczej nie ma juz juz dokoła opuchlizny wygląda jakby się zasuszała