Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Dlaczego męskie prostytutki śą droższe od kobiecych

Polecane posty

Gość gość
bo sie faceci cenia nie jak Kobiety to jest widoczne nawet w zyciu codziennym

Gość gość
a Ciebie Maciek cos kopnelo od samego rana? Kobiety brzydkie i te od 40stki smiech na sali slonko Kobiety z kasa te ktore maja ochote na pyszne apetycznie wygladajace ciacho a nie maja ochoty na brudne gacie w domu :) Osobiscie dla mnie nie do pomyslenia jakikolwiek seks za kase w dodatku z nieznajomym No ale wiem bo widze kto z takich uslug korzysta natomiast co do sprzedajacych sie Kobiet a korzystajacych facetow ...korzystaja pasztety brudasy schizole psychopaci kompleksiarze i zwykli dzwikarze :)

Gość gość
ble ble chciałbyś zostac taką męską prostytuką ?

Gość gość
Ja bym chetnie zostal.

Gość gość
facet chodzący na d****i to ofiara losu, która MUSI płacić za seks, to samo kobieta. Brzydziłabym się takim (a znam takich co chodzą mimo kobiety w domu)

ja osobiście mimo problemów z znalezieniem kobiety bym nie poszedł do prostytutki ale są tacy co by poszli

ciekawe dlaczego kobiety mówią że się brzydzą takimi co by poszli może z obawy właśnie że by nie poszli ? kto wie

Gość melaniexxxx
po co iść do męskiej prostytutki ? założę się, że co drugi facet da ci za free :D

Gość gość
nie dlatego. tylko dlatego, ze mężczyzna dojrzały i porządny nie musi PŁACIĆ za seks, tylko ofiara losu nie może znaleźć sobie kobiety, z którą będzie miał satysfakcjonujący seks i idzie płacić obcej babie za chwilę uniesienia. tylko ofiara losu nie zapewnia kobiecie satysfakcji seksualnej i woli dziwkę i jej udawane krzyki... tylko ofiara losu pcha się tam gdzie może być KAŻDY facet i którą popycha kilkunastu dziennie... Tylko ofiarę losu d****a nie brzydzi... dlatego kobiety NIE SZANUJĄ takich facetów a co za tym idzie nie chca się z nimi spotykać i brzydzi ich k***s wsadzany w bylejaką dziurę...

Gość gość
jak widać nie dla każdego faceta to tylko czynność fizyczna, bo nie chwalą się wszem i wobec że chodzą na d****i (a wg Twojego myślenia to normalne) ani też nie wszyscy w ten sposób robią. Poza tym "normalna" dziewczyna nie kosztuje. Normalna nie oczekuje, ze będziesz jej sponsorem tylko partnerem.

Gość gość
"Normalność" to pojęcie względne, widocznie zadawałeś się z nieodpowiednimi kobietami

Gość gość
Za normalna dziewczynę trzeba płacić dużo więcej, szczególnie jak dziunia bez kieszonkowego / pracy się uwiesi na facecie. Różni ludzie chodzą do prostytutek, usługa jak każda inna.

Gość gość
Oraz to, że chcąc tylko seksu nie pakuje się w związek (to chyba gorsze od prostytucji i korzystania z niej? )

Gość bladaDupa
Maciek masz zryty berecik. Facet który płaci za seks to nie wiem od której strony on jest "normalny" pewnie od twojej. Także co do kobiet się mylisz. Każda , ale to kazda kobieta jest w stanie zorganizować sobie seks. O urodzie nie mówimy, bo to pojęcie względne.

Gość gość
Maciek w takim razie musi być totalnym pasztetem i ofiarą, bo już lepiej pójść na dyskotekę i wyrwać pijaną chętną pannę na darmowy seks a w dzisiejszych czasach takich nie brakuje... dwa drinki wyjdą taniej niż d****a (chyba, że jeździsz na autostradę to tych grubych starych bab pod lasem)

Na autostradzie są właśnie młode, ładne i tanie, bo są z Ukrainy albo innych posowieckich miejscowości.

Po za tym dziewczyna nie tylko kosztuje, ale także marnuje człowiekowi czas. Trzeba z nią chodzić na randki, kina i inne pierdoły. Pomyśl ile wtedy mógł byś kasy zarobić albo spedzić ten czas dużo przyjemniej, a tak to cały dzień się z nią męczyć, aby mieć trochę seksu raz na tydzień.

Gość gość
Maciek to się zdecyduj - raz piszesz, że dziewczyny do seksu i szkoda na nie kasy, drugi raz, że chcesz czegoś więcej niż seksu i nie szkoda...

płacenie za seks to szczyt nieudacznictwa moim zdaniem. Jak można wgl płacić za to? Trzeba być naprawdę brzydalem czy poyebem intelektualnym, żeby z normalna kobieta sie nie spotykać chociażby w układzie

Gość gość
Maciek no to właśnie - kobiety nie szanują takich gości, którym zależy tylko na seksie i chodzą do d****i (i wierz mi, że bez znaczenia czy to d****a za 100 czy 500zł - co myślisz, że jak taki powie żonie "ale kochanie, nie byłem u d****i za 100zł tylko o call girl za 500zł!" to dla niej będzie to jakaś różnica?). Oczywiście piszę o normalnych kobietach, one nie wiążą się z gośćmi tego pokroju, kobiety z klasą chcą mężczyzn z klasą a choćby taki wydawał na noc z d****ą 10 000zł to klasy w tym nie ma za grosz.

Haha, tak. A wczoraj to przypadkiem. Już wychodziłem z sali, jak kolega mi powiedział, że JKM za mną idzie, to się odwróciłem i powiedziałem: "Do widzenia Panie Januszu. Dziękuję" A on się też odwrócił i uścisnął mi rękę i powiedział "dziękuję". Sala była na 200 osób, a było ze 400, ścisk, nawet myśleli, że nas z sali wyproszą.

Gość gość
Serio więcej zarabiają? To chyba muszę zmienić pracę :P