Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Dlaczego męskie prostytutki śą droższe od kobiecych

Polecane posty

"Dla faceta seks jest czynnoscia fizjologiczna i jest bez znaczenia czy musi placic czy nie. Za tzw. normalna dziewczyne de facto trzeba placic dużo więcej." | pier.do.lisz teraz jak potłuczony. | każdy zdrowy psychicznie facet mający samoocenę na jako takim poziomie powie ci, że płacenie za seks jest bardzo poniżające dla faceta. i że robi z niego ostatnią ciapę, która nawet d**y na seks wyrwać sobie nie umie, bo atrakcyjni faceci z wyrwaniem laski na niezobowiązujące r*****ie problemu nie mają - zawsze jest dużo chętnych 🖐️ | ergo, pójście do d****i dla faceta jest dla faceta przyznaniem się przed samym sobą: jestem brzydki/nierozgarnięty/nieatrakcyjny i muszę płacić za to, co lepsi ode mnie mają gratis.

a, i tak przy okazji - dla kobiet seks również jest czynnością fizjologiczną, ba, dla każdego żywego stworzenia jest takową :P | tyle, że osoby myślące - płci obojga - uprawiają go w związkach, bo oprócz d**y i ciśnienia mają używają jeszcze rozumu. niektórzy go nie używają i skutki zawsze są kiepskie.

a, i tak przy okazji - dla kobiet seks również jest czynnością fizjologiczną, ba, dla każdego żywego stworzenia jest takową :P | tyle, że osoby myślące - płci obojga - uprawiają go w związkach, bo oprócz d**y i ciśnienia mają używają jeszcze rozumu. niektórzy go nie używają i skutki zawsze są kiepskie.

sorry za podwojony post, coś mi się zawiesiło w foxie. | "No tak, ale z tego co się zorientowałem, to dla kobiet duza wage odgrywa tez psychika, bo często się słyszy, ze "nie no z tym, to bym nie mogla"." | bo jeśli konkretny facet jest dla danej kobiety nieatrakcyjny fizycznie i jej nie podnieca, to by z nim nie mogła - to chyba jasne 🖐️

"Natomiast facet może wlasciwie z kazda kobieta, która mu się podoba fizycznie, choćby była z charakteru najgorsza menda." x Kobiety mają dokładnie tak samo, tyle że facet wygłodzony wezmie byle jaką kobietę z wyglądu, a kobiety patrzą tylko na tych najlepszych.

Nie wiem, to dziwne. Chyba w drugim zdaniu mi napisała, że sexy jestem, a później to jeszcze lepiej było. Może u nich to normalne, inna kultura i jak się ktoś podoba to od razu akcja jest. U nas to tak faceci na necie piszą do dziewczyn.

No tak oni się nie bawią. Ta to widać, że do wszystkiego zdolna. Nie są tacy zachowaczy jak Polacy.

Gość gość
Loser albo nie wziął leków albo wziął za dużo i ma halucynacje :D murzynka się napaliła na niego HAHAHAHA!

"czywiście pisze w sferze ogolnej, bo ja raczej bym nie mogl" | to kto jest tą "sferą ogólną"? | ja tam bym mogła z jakimś "zakazanym moralnie obiektem", ale potem miałabym z******te wyrzuty sumienia, więc wolę sobie odpuścić 🖐️ ale móc to bym mogła :classic_cool:

Gość leśny obleśny
bez przyjemności

Gość gość
Żelek, a w bramie z jakimś dresem też? :D Zaskakujesz.

Gość gość
ja jednemu pozyczylam 20 zeta nie powiem gdzies podswiadomie liczylam na :classic_cool: a tu niespodzianka sami sie domyslcie :O