Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lovedomka123

chlopak mnie unika

Polecane posty

Gość lovedomka123

Jestem z chłopakiem kilka miesięcy i na początku przyjeżdżał co tydzień bo w tygodniu od samego rana do 22:00 pracuje i zawsze pisał przed snem kilka smsów.. a odkąd się pokłóciliśmy bo nie zaprosił mnie na chrzciny siostrzeńca choć się wytłumaczył ( ze musiał się porządnie napić by odreagować stres przez prace a by mi tylko narobił wstydu ) a dzień wcześniej napisał że jak przyjedzie to pojedziemy na dyskotekę i nic nie wspominał że jakąś imprezę rodzinną ma.. a wieczorem ani nie przyjechał ani nie odp na smsy.. później przepraszał i własnie tak się tłumaczył i pisał że i napisał że na razie wgl nie chce mieć dziewczyny bo ma tak dużo pracy że nie ma na nic czasu a jestem porządną i mądrą dziewczyną a nie bawi się dziewczynami..miał przyjechać w następny weekend by porozmawiać ale nie przyjechał i od tego czasu zaczął mnie olewać po tym nie pisze ani nie przyjeżdża,nie odpisuje na smsy (nawet te zwykłe "co słychać" ) co robić? na pewno nie ma innej bo był kilka lat w poważnym związku a była narzeczona go zdradziła i ogólnie jest spokojnym człowiekiem i rodzina też powiedziała że nie jest z tych by znaleść sobie inną, co robić? :/ mam pojechać do niego i porozmawiać jak on nie chce do mnie przyjechać?? Bo już nie wiem a bardzo dobrze nam było ze sobą

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować