Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy swędzie brzuch w ciąży to znaczy że pojawią się rozstępy

Polecane posty

Gość gość

nie jest to takie usilne swędzenie tylko takie raz na jakiś czas. Czasami to w ogóle myśle,że swędzi bo o tym myślę:) czytałam jak kobiety pisały,że właśnie rozstępy pojawiły się unich ale wcześniej towarzyszyło temu mocne swędzenie

Gość gość
swędzi* sorki za błąd w temacie

Gość gość
a ty durniejsza lecisz na forum o ciąży i też bzdury piszesz

Gość gość
sorki:) miała to napisać do tematu o wróżbach EGZO

Gość gość
wiesz co u mnie to akurat tak nie było, swędział mnie brzuch cholernie, myślałam że będę mieć masę rozstępów a po porodzie ani jednego nie mam :)

Gość bateria aaa
Mnie swedzial brzuch, intensywnie, non stop, tak ze 2 miesiace przed porodem sie zaczelo. Rozstepy sie pojawily, ale ledwie kilka malutkich Kolo pepka. Mysle, ze to swedzenie ma zwiazek z rozciaganiem sie skory i gdyby brzuch mocno sie jeszcze powiekszyl, to by pewnie to swedzenie skonczylo sie rozstepami, ale skora jest w stanie sporo wytrzymac. smaruj oliwka czy tam kremem i juz, wiecej zrobic nie mozesz i tak. Na pocieszenie powiem, ze jeszcze z okresu dojrzewania mam rozstepy na cyckach i udach i mimo ze sa duze, dlugie, to ledwo co je widac, Maja kolor skory. W ogole mi nie przeszkadzaja. Ogolnie to dojrzewanie bardziej mi rozpitolilo skore niz dwie ciaze

Gość gość
''Ogolnie to dojrzewanie bardziej mi rozpitolilo skore niz dwie ciaze'' To tak jak mnie :D A swędzenie oznacza że skóra się rozciąga i jest mocno napięta, by się z tego nie porobiły rozstępy nawilżaj i nigdy nie drap, bo pogorszysz. Jak zaczyna swędzieć bierz oliwkę i wcieraj ;)

Gość gość
Swedzenie oznacza tylko tyle,ze skora sie rozciaga.Rozstepy to juz inna bajka ,albo beda albo nie,wszystko zalezy od tego jaka masz skore :)