Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo nie podoba mi się

Polecane posty

Gość gość

to co robi ze swoim życiem koleżanka. Ma 23 lata a mieszka z facetem, sypia z nim. Niby się kochają ale ona prowadzi mu dom on tylko pomaga. Nie chcą ślubu ale starają się o dzieci. On chce jej robić niespodzianki i kupić coś ale ona nie chce. Sama proponuje że coś zrobi w domu ( posprząta, ugotuje) Moim zdaniem wziął sobie darmową dziwkę bo ona lubi sex z tego co mówi i do tego sprzątaczkę i kucharkę. Co zrobić by przemówić jej do rozsądku. Ona mówi że jest bardzo szczęśliwa ale będzie przez niego płakać

Gość gość
Masz swoje życie? To nie wtykaj nosa tam, gdzie ktoś sobie tego nie życzy. Skoro jest szczęśliwa to widocznie jest, a jak będzie płakać to trudno, zwłaszcza że nie możesz tego wiedzieć. Jak jest szczęśliwa to najwyżej zniechęcisz ją do siebie i się z tobą pożegna, a nie z nim.

Gość gość
ze mną się nie pożegna bo ja wiem jak ludzi przy sobie zatrzymać

Gość Kinky Max Cejrowski
xD

Gość gość
Nie Twoja sprawa i tyle, daruj sobie. Jak ma 23 lata to jest dorosła i wie czego chce.

Gość gość
a ty co swojego zycia nie masz? jej sprawa zajmij sie wlasna dupa

Gość gość
tylko co zrobić żeby ona prawdę zobaczyła:( Martwię się o nią bo takie życie to nie życie. Facet jest od robienia nawet w domu i ma być szczęśliwy że ma kobietę. A ona mu wszystko łącznie z sobą daje

Gość gość
moze jej to pasuje nie pomyslalas

Gość gość
Ty to chyba zazdrosna jestes.Kolezanki sprawa jak zyje,dorosla jest.Nie wlazi sie w czyjes zycie z butami.Daj jej/im spokoj

Gość gość
chcę ją uratować przed samą sobą i przed nim. Ale ona się nie da. Byłam u nich na weekendzie i wiele rzeczy widziałam. On jej rano śniadanie robi ale ona zmywa. Ciągle się przytulają i całują. Nawet ją na rękach nosi. Sypiają ze sobą nawet sex jest. Ale on jak w domu jest to grzebie przy samochodzie ona sprząta. Później podaje mu obiad i picie. On zmywa. Oglądają tv gdzieś wyjdą. I wieczny sex tulenie się do siebie. Zero prywatności nawet sobie do łazienki wchodzą jak drugie korzysta, Mówię jej że powinna się szanować i mu d**y nie dawać ale ona nie słucha:(

Gość gość
Nie masz swojego życia? Kup sobie psa.

Gość gość
mam swoje życie ale ktoś musi jej przemówić do rozsądku że tak nie można. I jak ona może być szczęśliwa z nim? Nie widzi mi się to wcale

Gość gość
Powinna się szanować i mu d**y nie dawać :D :D co bierzesz?

Gość Kinky Max Cejrowski
xD xD

Gość gość
nic. Żal mi jej bardzo:( A powinna się szanować bo szczęśliwa nie będzie na długo

Gość gość
Tobie się nie widzi, ale ciebie nikt o zdanie nie pytał.

Gość gość
to mi powiedźcie jak kobieta może być szczęśliwa z czymś takim?

Gość gość
autorka to ta sama debilka ktora wczoraj zalozyla topik o tym ze jej narzeczony po 6 latach dopina sie seksu a ona nie jest d****a zeby to robic :D

Gość gość
ale jak kobieta może być szczęśliwa w tym w czym moja koleżanka jest? To układ chory.... Możecie mnie obrażać ale proszę o odpowiedź

Gość gość
a czemu ma nie byc szczesliwa??? tego nie rozumiem, jest z facetem, kochają się, uprawiają seks, chcą mieć dziecko?? czemu ona ma nie byc szczesliwa???

Gość gość
bo raz bez ślubu dwa ona widocznie daje mu się wykorzystać tym że np sprząta pierze robi mu obiady trzy on jej nie kocha on chce tylko sexu od niej Ok on w domu też coś tam porobi ale bardziej jest zajęty majsterkowaniem w weekendy. Jak u nich byłam nawet auto naprawiał. mam tego jeszcze kilka przykładów dlaczego

Gość gość
a dla niej to zle ze naprawił auto?? :) i co ty autorko mozesz wiedziec o milosci i o tym czy on ją kocha czy nie?? widać jestes bardzo zakompleksiona i bardzo samotna..

Gość gość
autorka wątku to pewnie jakaś cyganka

Gość gość
dlatego że powinien być wtedy z nią a nie sobie poszedł i nas zostawił ona mówi że on często coś koło domu robi. A gdzie widać że ją niby kocha? Znalazł sobie taką co mu daje i już. O miłość wiem dużo i nie jestem zakompleksiona ani samotna

Gość gość
Powiem wiecej moj narzeczony kocha mnie tak bardzo ,ze sperma zalewa mu oczy juz od 6 lat bycia razem ,no ,ale mu sie nie dziwie bo jestem rzadko spotykana bezmozgowa cnotka niewydymka co to siada kolegom na kolanach i pokazuje cycki bezdomnym za cukierki :)

Gość gość
gość wyżej jak się chcesz wyśmiewać to daj swój temat. Ja tylko chcę wiedzieć jak ona może być szczęśliwa przy czymś takim

Gość onaaaaaaaaaaaaa27
gość bo raz bez ślubu dwa ona widocznie daje mu się wykorzystać tym że np sprząta pierze robi mu obiady trzy on jej nie kocha on chce tylko sexu od niej Ok on w domu też coś tam porobi ale bardziej jest zajęty majsterkowaniem w weekendy. Jak u nich byłam nawet auto naprawiał. mam tego jeszcze kilka przykładów dlaczego Kobieto udajesz, czy naprawdę masz takie poglądy??? Niby ślub jest gwarancją szczęścia, to dlaczego tyle jest rozwodów? Jak są szczęśliwi bez ślubu, to niech sobie żyją i mają dzieci, co Tobie do tego? A to , że kobieta sprząta i gotuje to akurat w większości domów normalne, faceci za to naprawiają auta wyobraź sobie, dobrze, że jest zaradny i w weekendy majsterkuje, a nie np. siedzi z d..pą przed tv. Jak przyjechałaś to wiadomo, że facet się zmył i poszedł w aucie grzebać, a co z babami miał siedzieć? Zostawił Was, żebyście sobie pogadały, mój też tak robi, jak koleżanki na ploty przychodzą.

Gość onaaaaaaaaaaaaa27
[zgłoś do usunięcia] gość gość wyżej jak się chcesz wyśmiewać to daj swój temat. Ja tylko chcę wiedzieć jak ona może być szczęśliwa przy czymś takim A co ma robić facet Twoim zdaniem plotkować z koleżankami swojej kobiety, wtedy jest normalny? Albo gotować i sprzątać, a auto to pewnie ona sama ma naprawiać? Daj spokój...

Gość gość
co za wscibskie jajo, jakbys mi powiedziała co mam robic a czego nie to bys po mordzie dostała

Gość gość
ale jak to tak bez ślubu życie, dzieci rodzina? Tak niby robią ale co ona ma w zamian. Owszem zrobił nam śniadanie ale ona musiała zmywać. Zaradny? Raczej nie tylko nie chce z nią przebywać. Przed TV też często siedzą zamiast gdzieś do ludzi wyjść. Smutne ona ma to życie