Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6LAT RAZEM I ZERO SEKSU MAM DOSC

Polecane posty

Gość gość

Oboje mamy po 25 lat a ja od paru lat wale gruche albo spuszczam sie w kolezanke mojej narzeczonej bo ona ma zasady.Zainwestowalem w ten zwiazek swije uczucia,kupe czasu i mnostwo kasy bo moja lubi drogie rzeczy,nawet od kolegow wymaga zeby jej kupowali rozne rzeczy a w zamian lubi siadac im na kolanach i tak dziwnie sie wierci.Kiedy ja o to pytalem to powiedziala ze musi im sie jakos zrewanzowac a ze jest taka sliczna to oni lubia jak im siada na kolanach.Od naszych zareczyn zaczalem naciskac na sex bo mam 25 lat i musze r****c w tajemnicy jej kolezanke bo mi jaja rozsadza,a ona ze po slubie,no coz,czesto nocujemy poza domem i wpadlem na pomysl ze wezme ja na spiocha,najpierw delikatnie paluszkiem zeby sie nie obudzila,potem zaczalem jej wsuwac palce do cipki a ona zaczela jeczec i ruszac tylkiem w przod i w tyl,odwazylem sie i pomalu wsunalem w nia moja pale,zaczela szalec,jej tylek poruszal sie tak szybko jakby byla w jakims transie,po paru minutach tej jazdy zaczela krzyczec i opadla,nie musze dodac ze moja sperma zalala ja cala.Od tego czasu regularnie biore ja na spiocha ale wiem ze ona udaje ze spi i rano gra znowu cnotke,Ciekawe tylko ktory z jej kolankowych kolesi ja wczesniej przelecial bo dziewica to ona nie jest,a ja jeszcze troche ja p******m i kopne w d**e bo jest strasznie wymagajaca i droga dupa.

Gość gość
Fajne prowo:) Do jakiegoś czasu czytania i minus kilka wymyślanych przez ciebie rzeczy to prawie o mojej znajomej

Gość gość
Moze to moja ukochana,a lubi siadac facetom na kolanka?Jesli tak to na bank moje sliczne,madre i piekne cudenko.

Gość gość
srutu tutu majtki drutu.korna jakis zbok:O

Gość gość
A moze moja? Dziewczyna z zasadami ,ktora sie adoruje ? Moja ma wredna i niemoralna kolezanke ,ktorej chlopak to cham i prostak :)

Gość gość
Moze to moja ukochana,a lubi siadac facetom na kolanka?Jesli tak to na bank moje sliczne,madre i piekne cudenko.

Gość gość
nie bo widzisz jej facet ma 28 lat. Ona się nikomu nie wierci i nigdy nie spali nawet obok siebie. No i śpi tak ubrana że by ci do rana zeszło żebyś ją rozebrał.

Gość gość
Nie wierze :( Dlaczego sie ze mnie smiejecie? :( Wujek Zbyszek powiedzial mi ,ze na spiocha to sie nie liczy i nadal jestem czysta dziewica!

Gość gość
No wlasnie moja tez ma te swoje zasady(dlatego ten spioch) i tez ma taka zepsuta kolezanke co to smie sie calowac i przytulac. Ze swoim chlopakiem .Moze to jakis wysyp takich dziewczyn z zasadami albo klony czy co?

Gość gość
Wy się śmiejecie ale ja znam taką dziewczynę i ona ma na prawdę nie po kolei w głowie

Gość gość
Ale ja ja biore jak nocujemy gdzies u znajomych,ona oczywiscie w innym pokoju ale ja mam swoje sposoby,nozesz ile mozna czekac,no sami widzicie jak mi sperma uderza na leb ze nawet nie pamietam ile mam lat,oczyyyyywiscie ze 28,nie no jakas renta albo szkodliwe mi sie nalezy po tych 6-ciu latach.

Gość gość
taa jasne ,przestancie juz z tymi glupotami ,takich dziewczyn jak ja jest baardzo malo, smiem twierdzic ,ze maximum 1% populacji ! Wiem co mowie, jestem intelygentna ,do tego mam dlugie wlosy na nogach,z ktorych plete warkoczyki ala viking...A i jeszcze zapomnialam dodac ,ze jak ide na ulicy to wszyscy mnie prosza o zdjecie badz numer tel.taka jestem wyjatkowa :)

Gość gość
I znów ZONK. Bo oni byli razem 6 lat a są prawie rok po zaręczynach:D Są tacy ludzi i ona mi życie zatruwa:( Do tego się wyraźnie do mojego dostawia a moralistka jakich mało

Gość gość
"Od tego czasu regularnie biore ja na spiocha ale wiem ze ona udaje ze spi i rano gra znowu cnotke" To jest rewelacyjne, ja bym wysłał do "Faktu", bo idealnie nadaje się na pierwszą stronę :D

Gość gość
Fakt juz sie tym zainteresowal,ale dzis przegiela,nie chcialem jej kupic kolii za 1000zl to tupnela nozka,rozplakala sie i poleciala zebrac do sasiada a biedny chlopina z zasilku zyje,no juz nie wiem co robic,pomozcie,please!!!!

Gość trochę inny gość
Pławię się w spAZMACH ŚMIECHU!

Gość gość
Prosze sie ze mnie nie smiac bo ja jestem ZROSPACZONY ,nic do nie nie dociera,a co bedzie po slubie???Powiedziala ze mi bedzie dawac jak ona bedzie chciala i jeszcze mam gotowac,sprzatac i prac,chociaz tym praniem to tak bardzo sie nie martwie bo ostalem sie w samych skarpetkach bo cala kasa idzie na jej zachcianki.Tak bardzo ja kocham ze wszystko bym zniosl gdyby mi tylko dawala p******c bo o lizaniu to moge pomarzyc bo ona mowi ze to obrzydliwe,nawet calowac sie nie chce.Oj ja biedny gdyby nie jej kolezanka to bylbym do tej pory prawikiem albo skora z rak by mi zlazla.OJ JA BIEDNY,co robic?

Gość gość
widac, ze zakochany :-D

Gość gość
Tak ,jestem zakochany na maxa !Ona ciagle powtarza,ze jest piekna i wyjatkowa ,a takze bardzo inteligentna i nikomu jeszcze nie dala ,troszke mnie martwi kiedy siada wszystkim moim kumplom na kolanach krecac zadem ,ale mowi mi ,ze robi to poniewaz chce ich nawrocic :) Ona ma bardzo dobre serduszko nawet bezdomnym pomaga .. :)

Gość gość
samarytanka you know :-D

Gość gość
Mialem Wam tego nie pisac ,ale strasznie mnie to gnebi .. mianowicie wczoraj jak bylem w Kosciele blagajac Boga zeby mi dal wiecej kasy na jej zachcianki lub ewentualnie spuscil jej cegle na leb , kleczac gleboko zadumany w modlitwie, nagle zobaczylem ja na kolanach Ksiedza w konfesjonale :( no i nie wiem co o tym myslec teraz :( ehhh...

Gość gość
Nie mowiac juz o tym ze na 15 sierpnia ubzdurala sobie isc na pielgrzymke do Czestochowy,pomyslalem no niech idzie co tam,jakiez bylo moje zdziwienie kiedy okazalo sie ze owszem ale to ja z kumplami ide niosac moja ukochana 400 km w lektyce,no normalnie szok,ale coz,mojej pieknosci sie nie odmawia,ona nie znosi sprzeciwu,a jeszcze chciala wziac mamusie(toczka w toczke Grycanka) przeciez ja bym ducha wyzional.Na szczescie na pare dni tatus zjechal wiec mamusia zostala,a juz sie balem se jeszcze oprocz mamusi to mi tatusia dokoptuja do tej lektyki,macie jakis sposob na odkochanie sie bo ja kopne w kalendarz zanim mi 30 stuknie.

Gość gość
Co Ty tu robisz? Tak wlasnie Mama miala byc w lektyce zeby dopilnowac mojej cnoty ,ktorej ostatnio sie domagasz ciagle,nie wiem co Ci odbilo jak mozna po 6 latach domagac sie sexu ?Ja nie jestem latwa dupodajka , ze mna trzeba najpierw troche pochodzic ,aaa wiem ,to Oni Ci tak zawrocili glowe tymi przytulankami i spaniem razem :( Marsz do roboty natychmiast ,bo juz upatrzylam sobie dziurawe gacie w lumpeksie "ciuchy from London" ,a ktos musi na to zarobic ,a na obiad dzisiaj masz mi ugotowac dietetycznie dwa kartofelki ,pol gesi i zielona salata z wiadrem smietany niskokalorycznej!

Gość gość
Juz biegne kochanie,dzis mam duzo energii bo mamy zaplanowany weekend u przyjaciol i moze napiecie troszke ze mnie spadnie.Juz lece skarbenku wykonac te wszystkie moje obowiazki.Kocham cie zlotko cudne.

Gość gość
No i wlasnie o tym mowie :) Widzicie tak sie postepuje z mezczyznami ! Lece zrobic dobry uczynek samarytanski bo widze z okna ,ze pod blokiem juz czeka bezdomny Zbigniew i cos trzyma rozowego w dloni ,to pewnie moj ulubiony lizak :P Buziaczki Kochanie low ju tu :)