Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co się ze mną dzieje

Polecane posty

Gość gość
wydaje mi sie , ze u Ciebie jest ciekawosc jak jest z inną osobą, jak smakuje inne ciało, jak wyglada... dobrze wiem o czym mowie , podaj meila to coś ci opowiem pozdrawiam olka

Gość gość
napisałeś tez dlaczego miała ten romans. Dokładnie doczytałam, nie wypowiadam się przecież bez zrozumienia. I nadal nie rozumiem. Kochałeś ją, ale się nie zajmowałeś nią? To na czym ta miłość w twoim wydaniu polegała? Tym bardziej że młodziak byłeś żeniąc się i pewnie namiętnośc też była. To czemu stało się tak, że przestałeś się żoną interesować i musiała szukać romansu?

Gość gość
wiedzialam ze spotkam cie tu. przednia zabawa. podoba mi się. uwielbiam cie, wiesz o tym? :)

Gość gość
kkkkmala tak dokładnie zgadlas , zgadza się chciałbym czegoś nowego , takiej skoczni .olka pozdrawiam cię .

Gość gość
ja też chciałabym kogoś takiego znaleźć.to znaczy kogoś na taki jednorazowy wyskok.podasz maila autorze?

Gość gość
Seks z dużą różnicą wieku to jest to mm.... Ja 34 ona 19

Gość gość
przepraszam ze nie pisałem -praca.pisałem ze podam maila i podaję , jeśli będzie ktoś chciał pogadać a może i cos więcej to zapraszam. bieltytanu@o2.pl

no wlasnie... piszcie dziewczyny... bo niedlugo zostanie mu juz tylko takie stare prochno jak ja 😴

Gość kkkkmala
Witam.Autorze może nie to,że zgadłam jak pisałam wcześniej sama mam taka sytuacje;)nie słuchaj kiedy ktoś pisze, coś w stylu je;) jesteś taki i taki korzystaj z życia;) pozdrawiam

Gość gość
kkkkmala dziękuję za wsparcie lub raczej zrozumienie.te moje marzenia chciałbym zrealizować jedno może dwukrotnie i na tym koniec zbyt mocno kocham żonę.wszystkim chciałem podziękować za poświęcenie czasu i odpowiedzi.i co dziwne nie było podszywów za co też serdecznie dziękuję.przekonałem się ze nie tylko ja mam w głowie taką ideę,ze nie tyko faceci o takich przygodach myślą ale też i kobiety.nadal szukam lecz zastanawiam się nad tym czatem , boję się tyko aby nie trafić na jakąś wariatkę ...wiecie jak to jest

Gość kkkkmala
Spoko;) cieszę się, że spotkałam a raczej pogadałam z Tobą dużo lepiej mi teraz powodzenia

Gość gość
Sorry ale tak to jest jak w wieku 34 lat jesles zonaty 10 lat, czyli od 24 roku zycia, wtedy powinno sie wyszumiec... A nie zenic coraz rWiecej takich zdrsperowanich 30 latkow, latek ktorym skok w bok w glowi, no sorry to po jakiego grzyba sie zeniles w wieku 24 lat?? Tak to jest niestety.... A jak pomyslisz ile jeszcze przed toba????