Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ino0z

Dziwne objawy

Polecane posty

Gość Ino0z

Witam , mam 19 lat ... A wiec tak od czego tu zacząć , mam taki nietypowy problem czyli bardziej Lęk ... od jakiegoś czasu wmawiam sobie rożnego rodzaju choroby , a dokładnie "Raka Mózgu " nie panuje juz nad tym ... objawy jakie mi towarzysza to bol glowy , otepienie , nudnosci , zawroty glowy , a najbardziej mnie przeraza ze mam wrażenie jak by cos sie w mojej glowie przesuwało , no sama nie umiem tego opisac ... Byłam u neurologa , wykluczył raka mózgu wykluczył krwiaka , tentniaka i wszystkie inne mozliwe choroby , 5 miesięcy temu mialam chore zatoki przez jakis czas tlumaczylam sobie ze sa to zatoki wiec poszłam do Laryngologa , okazalo sie ze mam przywlekły stan zapalny zatoki lewej , doktor wytłumaczyła mi ze podczas takiego stanu zapalnego czujemy w glowie tak jak by sie cos działo , OK BYŁO DOBRZE PRZEZ 3 TYGODNIE , i znowu wszystko wrociło ... niechce wgl wychodzic z domu , ponieważ boje sie ze jak wyjde to będę miała kolejny atak ( paniki ) . Jestem bardzo nerwowa , ostatnio nawet przez te nerwy wlosy mi zaczeły wypadać , byłam u dermatologa dostałam skierowanie na TSH , Glukoze oraz morfologie krwi , wszystko bylo w normie nic mi nie dolega lecz gdy siedzę sobie sama w pokoju caly czas mysle i mysle i wymyslam , dodam ze mam cudownego chlopaka i rodzine moja rodzina nie moze mnie juz słuchac , moj chlopak jezdzi zemna po lekarzach sam sie martwi ale on sam wie ze nic mi nie dolega wspiera mnie jak tylko moze tlumaczy i faktycznie nagle robie sie zdrowa jest wszystko ok glowa mnie nie boli nie jest ciezka ale gdy mam troche wiecej czasu wolnego to zaczyna sie wszystko od nowa , najgorsza jest ta panika w ktora wpadam jest mi słabo , mam duszności , ręce mi sie trzęsą , wrażenie jak bym była nie obecna i nudności ... Prosze o jakies porady powiedzcie mi czy wy tez tak macie? Dodam ze chodze tylko i wyłacznie prywatnie do lekarza a dokładnie w "swissmed ' e " . Pozdrawiam ;) i czekam na wasze odpowiedzi ;*

Gość gość
psychiatra się kłania! sama widzis masz dobre wyniki a się nakręcasz i kase tracisz.mam guziorka w mózgu i nie latam po med bo nie mam kasy.ba i nie nakręcam się,pokochałam go nawet!fakt włosy poleciały! poważnie idz do psychiatry,teź lekarz:-) pzdr.